Hoe maak je een Coca-Cola Cooler Laad

Hoe maak je een Coca-Cola Cooler Laad


Coca-Cola werd geïntroduceerd in Jacob's Pharmacy Atlanta in 1886 als een frisdrank fontein drankje dat verkocht voor 5 cent per glas. Tegen het einde van de jaren 1920 gebotteld Coca-Cola overtrof de verkoop van frisdrank fontein drankjes, wordt gevraagd het bedrijf te beginnen met behulp van een open-top metal cooler - eerste frisdrank automaat - die zes flessen gehouden in een keer. Oudere Coca-Cola automaten worden beschouwd als collector's items op popicoon liefhebbers. In feite, antiek Coca-Cola automaten routinematig te halen prijzen van meer dan $ 2000, met ingang van de datum van publicatie. De koelsystemen op deze machines wankelen in de tijd en er zijn een paar van de benaderingen te nemen als je probeert te leren of je de koeler in de Coca-Cola automaat kunt opladen.

instructies

1 Haal de stekker van de Coca-Cola-automaat om elektrische schokken te voorkomen.

2 Verwijder de plaat die compressor de automaat dekt. Meestal bevinden deze zich aan de achterzijde van de machine op de bodem en gemakkelijk trek rechts af.

3 Grijp greep van de compressor en schuif deze uit de automaat.

4 Inspecteer openingen van de compressor om ervoor te zorgen dat ze niet bedekt met stof en ander vuil. Als corrosie aanwezig op de compressor moet worden vervangen door een nieuwe.

5 Gebruik een elektrische connector voor de compressor van de automaat te controleren door het plaatsen van een van probes van de connector op een van de terminals en het aanraken van een tweede terminal met de resterende koord, net zoals je startkabels zou gebruiken om een ​​accu van de auto te controleren. Doe dit met elke terminal. Indien de motor de elektrische connector niet stimuleert moet worden vervangen.

6 Neem contact op met een erkende verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) technicus, als de compressor werkt, om je Coca-Cola koeler opgeladen met Freon - de merknaam voor chloorfluorkoolwaterstoffen. Freon is illegaal om te kopen of te verkopen in de VS en slechts een vergunning gegeven HVAC-professional kan een koelsysteem opladen met Freon. U kunt een website om u te helpen een HVAC-technicus in de sectie middelen te vinden.