Hoe maak je een Coach-Pitch Baseball team coach voor vijf tot zes-jarigen

Hoe maak je een Coach-Pitch Baseball team coach voor vijf tot zes-jarigen


Honkbal is een sport die kinderen beginnen met het leren van een jonge leeftijd. Jongere kinderen beginnen met tee-ball, waar ze de bal te raken uit een tee in plaats van een balletje slaan geworpen door een andere speler of een coach. Als de kinderen een beetje ouder, de volgende stap is vaak een coach-pitch honkbalteam. De leeftijd waar kinderen verhuizen van tee bal te coachen-pitch honkbal is ongeveer 5 of 6 jaar oud zijn, of wanneer ze in het eerste leerjaar. Coaches beginnen om deze kinderen te leren om de bal te raken wanneer het wordt geworpen en de coach standplaatsen de bal, zodat jongere kinderen kan raken.

instructies

1 Leer de kinderen de grondbeginselen van het raken. Vijf- en 6-jarigen zijn gewoon het bereiken van het podium waar ze op uit een schuin bal in plaats van een tee. Je moet ze laten zien de basis batting vaardigheden - zoals het gebruik van de vleermuis te houden en hoe te swingen de vleermuis - alvorens hen een kans om te proberen het raken van de bal. Hierdoor wordt de kans dat het kind de bal kan raken verhogen.

2 Gooi de bal bij een gemiddelde snelheid en in een rechte lijn. Een veld dat is te langzaam is moeilijk te raken omdat het minder impuls, terwijl een die te snel onmogelijk zal zijn voor jonge kinderen te raken. Het doel van de coach-pitch honkbal is het onderwijzen van de kinderen naar een geworpen honkbal raken en hen te helpen vertrouwen te winnen. Een bal wordt geworpen op een gemiddelde snelheid en in een rechte lijn is de gemakkelijkste voor een kind om te slaan.

3 Werk met elk kind tijdens elke praktijk. Coach-pitch honkbal vereist dat elk kind een kans om de bal te raken en probeer batting wordt gegeven. Tijdens een spel, het hele rooster krijgt om bat en speel het veld. dus de praktijk vergt tijd doorbrengen met elk kind.

4 Geef elke slagman zeven plaatsen tijdens een spel. Dit geeft een grotere kans dat het kind de bal zal raken, terwijl ervoor te zorgen dat het spel zal blijven bewegen. Als de slagman slaat een vuile bal op de zevende veld, hij krijgt nog een veld; als dat men vervuild uit, het beslag is uit.

Arena kan ook mandaat dat elk team mogen slechts een bepaalde hoeveelheid punten te scoren in elke inning.

Hints

  • Vermijd het gebruik van een pitching machine. Coach-pitching is ontworpen voor kinderen om te leren om een ​​schuin bal te raken van een levend persoon. Terwijl een machine is zeer consistent en zal altijd sturen de bal op dezelfde ingestelde snelheid en de locatie, het is eigenlijk ook consistent. Tijdens een spel, de coach standplaatsen de bal naar zijn eigen spelers, dus het werpen tijdens de training leert de kinderen te raken van een echte persoon.