Hoe maak je een Coach Flat Back Four in Voetbal

De platte achterkant vier is de populairste verdediging in de wereld van het voetbal. Bijna elk land in de World Cup 2006 gebruik gemaakt van een vlakke achterkant vier of een variant daarvan. Het is een onhoudbaar basis van zonale verdediging principes en het zorgt voor maximale dekking van de breedte van het veld, en daarbij tevens verdediging te dragen aan de aanval.

instructies

Hoe maak je een Coach Flat Back Four in Voetbal

1 Coach van de vorm van de verdediging op basis van waar de bal is op het veld. Dit betekent dat de vorm verandert, of de bal in het midden, of op de vleugels. Hebben twee sets van 4 kegels 20 yards uit elkaar. Hebben spelers op elk kegel, vier kegels in een lijn tegenover nog vier kegels in een lijn aan de andere kant. Het ene uiteinde speler begint met de bal en dribbelt naar voren één of twee yards, en gaat de bal naar de volgende speler in de lijn, die het proces gaat door totdat alle vier spelers in de lijn de bal hebben aangeraakt, op welk moment ze doorgeven aan het andere uiteinde. Ondertussen zal de verdedigende speler druk deksel en evenwicht principes gebruiken om positie overeenkomstig de positie van de bal. De eerste verdediger zal onder druk zetten, maar niet proberen om de bal te veroveren, en de andere spelers achter te dekken, om ervoor te zorgen dat elke volgende speler in de lijn is met betrekking tot de speler naast hen die het dichtst bij de bal.

2 Speel 4v4 lijn voetbal. het aanvallende team moet de bal over de tegenoverliggende achterlijn dribbelen om te scoren. Dit biedt volop kansen voor het verdedigende team te werken aan defensieve vorm in een vlakke rug vier. Het werkt ook op het idee van het aanvallende team herstellende in defensieve posities snel als de bal is verloren.

3 Spelen een 8v8 geconditioneerde spel. Splits het veld in twee helften, en spelen 4v3 in elke helft. Deze bestaat uit vier verdedigers tegen drie aanvallers. Dit zal de concurrentie genoeg om de juiste defensieve vormen in de platte achterkant vier opgezet eisen bieden, terwijl ook de kans op succes voor de verdediging te behouden.

4 Ga door de defensieve posities van de platte achterkant vier met betrekking tot de gebieden van het veld dat de bal in zou kunnen zijn met een 11v0 schaduw spel. Benadrukken dat de platte achterkant vier moet naar links, rechts, boven en beneden het veld als een eenheid ten opzichte van de beweging van de bal.

5 Spelen een 11v11 scrimmage met beide teams spelen van een platte achterkant vier. Dit zal de spelers in staat stellen om te zien hoe het systeem werkt in de over de regeling van de formatie wordt gebruikt, of de formatie is een 4-3-3 of een 4-4-2, of zelfs een 4-5-1-formatie.

Hints

  • Zorg ervoor dat de afstand tussen de verdedigers van niet meer dan 10 yards.
  • Zorg ervoor dat alle apparatuur is veilig te gebruiken
  • Zorg ervoor dat alle spelers goed zijn opgewarmd en strekte voor elke praktijk of spel