Hoe maak je een Clear Sigarettenhouder Make

Hoe maak je een Clear Sigarettenhouder Make


Sigarettenpijpjes voegen een extra niveau van filtratie bij het roken van een sigaret. Sigarettenpijpjes waren stijlvol in de jaren 1920, maar ging uit van stijl als de tijd vorderde. Als consumenten zich meer gezondheidsbewuste, zijn sigarenpijpje steeds in de mode weer. U kunt een sigarettenhouder te kopen, of u kunt er zelf een te maken in de privacy van uw eigen huis. Ze zijn gemakkelijk aan te passen, zodat u kunt ze langer of korter aan uw behoeften. Ze zijn ook een leuk project uit te voeren als je wat extra tijd op uw handen hebben.

instructies

1 Verhit een kaars tot de was is warm en kneedbaar. Duw de was in een einde van de 3 inch lang Plexiglas buis. Neem een ​​pen en duw hem door de wax. Verwijder de pen. Er moet nu een gat gaan door de was, zodat u direct door de buis te zien zijn.

2 Duw een prop van katoen in het andere uiteinde van de buis. Wikkel tape rond de buitenste rand van de zijkant van de buis met katoen. Dit is waar je mond van de houder sigaret zal raken.

3 Plaats een sigaret waarbij het ​​gat in de was.

Hints

  • Het katoen moet worden vervangen na elke 12 sigaretten.
  • Het is mogelijk om een ​​koffiefilter geduwd in de plexiglas buis in plaats van katoen te gebruiken. Het effect is hetzelfde.
  • Experimenteer met verschillende lengte pijp totdat u een lengte die je wilt, maar de pijp diameter moet altijd 1/4 inch tot 1/2 inch zijn.
  • Roken moet worden vermeden door zwangere vrouwen. Andere dergelijke waarschuwingen voor de gezondheid, van het kantoor van de Amerikaanse Surgeon General's, verschijnen op de verpakkingen van de Amerikaanse sigaretten.