Hoe maak je een Chiropractie Activator gebruiken

De activator techniek, ook wel bekend als AMCT (Activator Methoden Chiropractie Techniek), is een chiropractie techniek die een hoge snelheid, lage kracht aanpassing levert. Chiropractors wereldwijd gebruiken deze techniek / instrument om patiënten die kunnen worden contra-indicatie voor een procedure handmatig aan te passen aan te passen. Het wordt meestal gebruikt bij kinderen of ouderen wanneer wordt aangenomen dat een handmatige aanpassing te hard trekken zou. Het instrument zelf is een eenvoudige veerbelaste inrichting die de chiropractor maakt een precieze hoeveelheid kracht en snelheid te leveren aan het segment worden ingesteld.

instructies

Procedure

1 Laat de patiënt liggen in een buikligging (op de buik) en stelt het passende segment aan te passen. De juiste segment wordt gevonden met behulp van een diverse klinische methode die slechts een chiropractor kan bepalen van jaren van training.

2 Pas de spanning knop (meestal aan de zijkant van de activator) om de juiste hoeveelheid gewenst voor dat segment kracht leveren.

3 Breng het apparaat. Met de patiënt nog steeds liggend in een buikligging, vind de juiste segment en knijp je hand samen om de verende apparaat om de aanpassing te leveren betrekken.

Hints

  • Deze techniek mag alleen worden perfomed door een erkende chiropractor of chiropractie student onder begeleiding van een erkende chiropractor. Dit artikel is bedoeld voor informatieve gebruikt alleen en moet als zodanig worden gebruikt. Het gebruik van een activator vereist een voorafgaande kennis van de chiropractie beroep en de effecten daarvan op het menselijk zenuwstelsel.