Hoe maak je een Chiropractic Adjustment Maintain

Hoe maak je een Chiropractic Adjustment Maintain


Hoe langer je kunt een chiropractische behandeling te handhaven, hoe eerder je zult op de weg naar herstel chiropractie. Meer dan alleen een snelle breuk en barst van de rug, een chiropractische behandeling heroriënteert de wervelkolom en schoolt de spieren te helpen houden de wervelkolom in de juiste uitlijning. Er zijn dingen, maar dat de patiënt kan doen om te helpen handhaven van de chiropractische behandeling.

instructies

1 Houd alle van de afspraken. Een van de grootste fouten die chiropractie patiënten te maken is om hun chiropractie afspraak mist. Het is belangrijk om alle geplande afspraken houden, de frequentie van aanpassing belang zijn voor herstel. Het is vooral belangrijk om regelmatig afspraken zelfs behouden wanneer je denkt dat je alles beter bent

2 Voer de oefeningen zoals voorgeschreven door uw chiropractor. Vele malen chiropractors voorschrijven oefening voor hun patiënten. Deze oefeningen, maakt niet uit hoe vreemd op keer ze lijken te zijn, helpen om de chiropractische behandeling te versterken en te scholen verschillende spiergroepen om te reageren op een manier om het skelet mal uitlijning te minimaliseren.

3 onthouden van het probleemgedrag. Dit is moeilijk om te doen, omdat we de neiging om wezens van gewoonten. Slumping op de bank met een afstandsbediening in de hand doet niets om de juiste uitlijning van de wervelkolom te verbeteren. Als een zaak van de feiten, integendeel, een slechte houding trekt de ruggengraat van de aanpassing.

4 Prijzen bewegen. De meeste chiropractors het erover eens dat een actieve patiënt is een gezondere patiënt. Of het nu gaat wandelen, hardlopen of zwemmen, oefening stimuleert spieren en gewrichten te rekken en zich door middel van hun volledige waaier van beweging. Het kan moeilijk zijn op het eerste, maar steken met een trainingsprogramma kan helpen om de chronische behoefte aan een chiropractor te verminderen.

5 Relax. Dit is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar voegt spanning spanning aan het lichaam. De spanning zorgt ervoor dat de spieren aan te scherpen op verschillende gebieden. De strakke spieren dienen om het skelet niet in de lijn te trekken. De mal uitlijning zorgt ervoor dat je terug naar de chiropractor draaien. Stel je voor hoe vele kwalen we kunnen vermijden als we leren om te ontspannen en te nemen dingen in stride.

6 Luister je lichaam. Terwijl de chiropractor is een getrainde professional, niemand kent je lichaam beter dan jij. Als het voelt alsof er iets mis is, hebben uitgecheckt.