Hoe maak je een Child & # 039 Bereken; s Social Security Disability Benefits

Hoe maak je een Child & # 039 Bereken; s Social Security Disability Benefits

Gehandicapte en blinde kinderen in aanmerking komen voor sociale uitkeringen in het kader van de Supplemental Security Income programma. In aanmerking te komen, moet een handicap van het kind moet voldoen aan de definitie van de door de Social Security Administration en het inkomen van de ouders van het kind een handicap binnen toelaatbare grenzen. Het bedrag van de voordelen die beschikbaar zijn is afhankelijk van de SSI federale uitkering rate, eventuele aanpassingen van het tarief in de staat waar het kind woont, en gezinsinkomen. Hoewel de SSA geeft richtlijnen met betrekking tot de beschikbare voordelen, het berekenen van de maandelijkse uitkering bedrag is complex. Het indienen van een SSI applicatie is de beste manier om de beschikbare prestaties vast te stellen.

Stap 1

Zoek de SSA huidige "Daar zij in aanmerking te komen Grafiek" om de maximale bruto maandinkomen dat ouders kunnen ontvangen en hebben nog steeds hun gehandicapte kind in aanmerking komt voor SSI te bepalen. De SSA website geeft een grafiek die van toepassing is in de meeste situaties en shows, bijvoorbeeld, dat een alleenstaande ouder met een bruto maandelijks inkomen van $ 2821 SSI voordelen kunnen ontvangen voor een gehandicapt kind.

Stap 2

Zoek de huidige federale voordeel tarief voor SSI ontvangers. Dit is de maximale maandelijkse SSI betaling beschikbaar. Het tarief wordt periodiek aangepast voor kosten van levensonderhoud. In 2010, de federale uitkering tarief voor een individu, die een gehandicapt kind omvat, is $ 674.

Stap 3

Zoek informatie over de staat waarin het kind woont met betrekking tot haar beleid tot aanvulling van het federale voordeel tarief voor SSI ontvangers. Staten dat de federale uitkering tarief aan te vullen in 2010 onder meer Californië, Hawaii, Massachusetts, Nevada, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island en Vermont, evenals het District of Columbia. Bijvoorbeeld, in Californië, de maandelijkse SSI betaling voor een gehandicapt kind in 2010 is $ 737,40.

stap 4

Aftrekken van het maximale voordeel bedrag gelegen voor het gehandicapte kind het deel van het gezinsinkomen en de middelen die voor de zorg van het kind ter beschikking worden geacht. Dit is veruit het meest complexe deel van de berekening SSI voordelen waarover een gehandicapt kind vanwege het aantal factoren dat de berekeningen, zoals de verschillende regels van de landen die SSI voordelen aanvulling beïnvloeden. In het algemeen, als een van de ouders van het kind inkomen heeft verdiend van het werken, een deel van deze inkomsten is waarschijnlijk beschikbaar voor het kind te worden beschouwd en dus de maandelijkse uitkering bedrag te verminderen.

Tips

  • Zodra een gehandicapt kind de leeftijd van 18 heeft bereikt, het doel vast te leggen regels met betrekking tot het ouderlijk inkomen niet langer van toepassing zijn op een berekening van SSI voordelen. Ook kunnen extra voordelen beschikbaar onder de Social Security Disability Insurance programma zolang volwassen gehandicapten eisen van de SSA worden voldaan, een van de ouders van het kind heeft een gekwalificeerd werk historie voor sociale uitkeringen en de ouder is met pensioen, gehandicapten of overleden.
  • Omdat sommige staten, zoals Californië, Massachusetts en Rhode Island, betaalt extra voordelen, moet u contact opnemen met de SSA of staat agentschap toedienen van voordelen voor de maximale bruto-inkomen voor SSI in aanmerking te komen in deze gebieden te bepalen.