Hoe maak je een Cheer Team Coach

Hoe maak je een Cheer Team Coach


Cheerleading is een teamsport waar groepen cheerleaders uit te voeren samen als een enkele eenheid. Terwijl cheerleaders vaak worden gezien aan de zijlijn juichen voor andere sporten op de school, cheerleaders nemen ook deel aan hun eigen wedstrijden. Of het nu gaat uitvoeren ter ondersteuning van een ander team of voor rechters bij een wedstrijd is het belangrijk voor het team te goed georganiseerd en in-sync. De positie van cheer team coach is een vitaal belang voor het waarborgen van het team functioneert als een eenheid.

instructies

1 Een overzicht van de doelstellingen van het team, evenals de financiƫle, uitrusting en opleiding ruimte nodig heeft.

2 Schrijf de regels voor het team, met inbegrip van aanwezigheid en gedrag beleid.

3 Maak een schema, welke praktijken, spelletjes en wedstrijden omvat.

4 Verdeel de doelstellingen, regels en schema om elk lid uit te proberen voor het team en hen verplichten om ze terug te keren met ondertekende blad zeggen dat ze het eens zijn met de regels te volgen. Dit zorgt ervoor dat uw teamleden weten wat te verwachten en minimaliseert de kans op verlies van leden als gevolg van miscommunicatie.

5 Discipline teamleden die de regels overtreden. Teams moeten discipline om routines correct gesynchroniseerd te houden hebben, en niet te houden aan basisregels kan een sneeuwbaleffect effect hebben.

6 Stimuleer teamleden die goed presteren om het moreel hoog te houden. Doel om plezier praktijken met tempowisselingen en andere dan juichen activiteiten te houden als u merkt dat het team wordt steeds gefrustreerd.

7 Beoordeel de sterke en zwakke punten van je teamleden, uw assistent-coaches en jezelf.

8 Delegeer verantwoordelijkheid om die best bereid zijn om taken uit te voeren. Als je niet sterk op choreografie, waardoor een medewerker of teamleider te helpen voorbereiden routines.

9 Benadruk de sterke punten van je team terwijl het verbergen van zwakke punten. Als je geen sterke acrobatische performers maar uw team is goed in formaties, bijvoorbeeld, gebruiken meer-formatie op basis manoeuvres in uw routines.

10 Zorg ervoor dat uw team is het beoefenen van veilige manoeuvres die binnen hun mogelijkheden. Proberen gooit of flips dat uw teamleden risico's blessure niet kan uitvoeren.