Hoe maak je een Certified Instructor vuurwapens Word

Gecertificeerde vuurwapens instructeurs zijn van vitaal belang voor het onderwijzen van nieuwe kanoneigenaars hoe goed op te slaan, te onderhouden en te gebruiken geweren. Organisaties die wapenbezit bevorderen vertrouwen op gecertificeerde vuurwapens instructeurs in om het publiek met betrekking tot verantwoordelijke vuurwapens eigendom te voeden. De meest prominente en goed beschouwd certificatie te bezitten als vuurwapens instructeur die van de National Rifle Association (NRA).

instructies

1 Zorg ervoor dat u voldoet aan alle kwalificaties om gecertificeerd te worden. Het is belangrijk dat vuurwapens instructeurs stevig zijn geworteld in de regels veilig hanteren en hebben ervaring en vaardigheden op het gebied van de opname.

2 Neem contact op met de NRA en vraag de contactgegevens van een instructeur trainer. Alle vuurwapens instructeurs worden gegeven door senior instructeurs die zijn geselecteerd om nieuwe instructeurs leren.

3 Selecteer de specialisatie die je wilt leren. De NRA heeft instructeurs voor het pistool, geweer, jachtgeweer, snuit laden pistool, snuit geladen geweer, snuit geladen jachtgeweer, huis vuurwapen veiligheid en persoonlijke bescherming in en buiten het huis.

4 Inschrijven en vul een NRA Instructor Training met de hulp van de instructeur trainer u gecontacteerd. Deze cursus zal je leren hoe je leerlingen instrueren in algemene zin, en ook toestaan ​​om grondig te herzien de specialisatie die u hebt geselecteerd, zodat u bereid om het te leren zijn.

5 Passeer de instructeur examen toegediend op de voltooiing van de opleiding met een minimale score van 90%.

6 Bereid uw vuurwapens instructeur toepassing en mail het naar de NRA, samen met de aanvraag.

Hints

  • Instructeurs moeten 21 jaar oud zijn. Instructeurs zullen naar verwachting bedreven zijn in hun gewenste specialisatie op het gebied van schietvaardigheid en kennis van de verschillende vuurwapens te zijn. Met het oog op een actieve instructeur te blijven, wordt u verwacht dat zij een minimum aantal studenten of cursussen per jaar les te geven.