Hoe maak je een Catnip Plant gebruiken

Hoe maak je een Catnip Plant gebruiken


Veel eigenaren van gezelschapsdieren te geven hun katten kattenkruid, een lange, weedlike plant die behoort tot de mint familie. Net als de rest van zijn munt neven, kattenkruid groeit snel en past zich goed aan vele soorten van de bodem, met inbegrip van slechte gronden die andere planten niet zal beweren. Hij groeit op hoge, vezelige stengels met brede, donkere groene driehoekige bladeren. De bladeren zijn afgerond aan de hoeken met vele kleine lobben langs de randen. Ze zijn ook zacht met kleine haartjes aan de boven- en onderzijde van elk blad.

Inheems in Europa, wordt kattenkruid beschouwd als een onkruid in Noord-Amerika, maar het is niet minder bruikbaar vanwege dat. Het is een geneeskrachtig kruid naast het feit dat een stimulans voor katten. Je kunt het kopen tegen kruiden winkels of pak het en droog het zelf, hoewel kattenkruid in dierenwinkels is niet geschikt voor mensen. Als oogsten kattenkruid jezelf, plukken niet meer dan vier jonge blaadjes van één plant.

instructies

voor katten

1 Lees de ingrediënten op uw kattenkruid om ervoor te zorgen dat de fabrikant gebruikt alleen de bladeren en bloemen van de plant. Andere delen van de planten zijn iets giftig en kan uw kat ziekte veroorzaken als ze worden ingeslikt. Goede kattenkruid is meestal verkrijgbaar bij dierenwinkels.

2 Vul speelgoed met jezelf kattenkruid, om ervoor te zorgen dat de plant is van hoge kwaliteit. U kunt of kopen speelgoed met zakken speciaal voor het vullen met kattenkruid, of los een naad in een kat speelgoed en strooi er een beetje kattenkruid erin.

3 Aanbieding kattenkruid om uw kat na het bereikt 6 maanden oud. Voordat deze leeftijd de meeste katten niet reageren op kattenkruid. Wrijf wat bladeren of het speeltje tussen je handen om ze te brokkelen en de geur vrij te geven. Strooi de kattenkruid op een bord of plaats het speelgoed op de vloer in de buurt van uw kat en zien wat het doet.

voor de mens

4 Verkruimel een aantal gedroogde kattenkruid bladeren en bloemen in het midden van een klein plein van kaasdoek. Gebruik ongeveer een theelepel kattenkruid per kopje water. Bind de kaasdoek rond het kattenkruid en opzij leggen.

5 Kook water en giet het in een theepot. Leg de kaasdoek bundel binnen. Laat de thee steil voor ongeveer 15 minuten om ervoor te zorgen dat sterk genoeg is. Verwijder de bundel uit de pot en het ontkoppelen van de kruiden droog voor later gebruik laten of compost hen.

6 Giet ongeveer 8 oz van thee in een mok en zoeten met honing, stevia of een andere zoetstof naar smaak. Verpleegster over een kopje thee kattenkruid elke twee tot vier uur om te helpen tillen je stemming, te verlichten hoofdpijn en verkoudheid of u te helpen ontspannen voor het slapengaan.