Hoe maak je een camper Zoetwatertank Vul

Hoe maak je een camper Zoetwatertank Vul


De zoetwater-systeem in een camper kunt u opslaan en gebruiken water terwijl u op de weg of een verblijf in een gebied waar een water hook-up is niet beschikbaar. Water opgeslagen in het zoete water tank wordt geleverd aan het sanitair systeem via een 12-volt waterpomp die wordt gevoed door de batterij van de RV's. Frequent sanering wordt aanbevolen om de opbouw van bacteriƫn tegen te gaan. Correct gebruik en sanering van het zoetwater systeem zorgt ervoor dat je zoetwater tank schoon en veilig drinkwater, ongeacht uw locatie kan bieden.

instructies

1 Zoek de vulling uitloop voor het zoete water tank. Kijk voor een witte uitloop met een witte dop. Het is typisch dichtbij aansluitingen aan de kant van de RV en kan achter een gesloten deur.

2 Verwijder de vulling tuit dop. Er zijn twee soorten doppen - die wordt losgeschroefd en die omhoog heft. Als de dop los, en is niet verbonden aan de tuit, leg het op een veilige plaats terwijl u het vullen van de tank.

3 Schroef de ontluchtingsplug en plaats het in een schone omgeving. Uw ontluchtingsplug kan vastklikken. Dit type kan worden verwijderd door voorzichtig aan een opwaartse beweging.

4 Sluit een zuiver drinkbaar water slang aan op een nabijgelegen kraan. Kort lopen water door de slang aan vuil of vuil te verwijderen.

5 Steek de slang in de vulling uitloop en beginnen met het vullen van de tank. Als u reist, kunt u wensen om de hoeveelheid water in het zoete water tank te beperken om te voorkomen dat het slepen van overgewicht.

6 Bewaken van de waterstand en verwijder de slang van de vulling uitloop nadat de tank is gevuld tot het gewenste niveau.

7 Vervang de ontluchtingsplug en ervoor te zorgen dat het veilig is. Spoel het water vullen uitloop cap en vervang om verontreiniging van de tank of water te voorkomen.

Hints

  • Gebruik altijd een schone drinkwater slang om besmetting te voorkomen en te voorkomen dat het water uit het ontwikkelen van een slechte smaak. Goed leeg de slang na elk gebruik om algengroei te voorkomen. Spoel de slang en schroef de uiteinden aan elkaar om te voorkomen dat verontreinigd met vuil of insecten tijdens opslag.
  • Het zoet water tank moet worden opgeschoond voor het eerste gebruik en na te zijn opgeslagen voor een langere periode van tijd. De tank kan worden ontsmet met een oplossing van bleekmiddel of chloreren concentraat.
  • Vul altijd de tank met schoon water uit een veilige bron. Als het water heeft een vieze geur of een ongebruikelijke kleur, leeg en ontsmet de tank voor het bijvullen.