Hoe maak je een camper voor kamperen Stock

Hoe maak je een camper voor kamperen Stock


Toegang hebben tot een camper biedt u de luxe van het hebben van een ruimte voor het opslaan van voedsel en benodigdheden bij het kamperen. Sommige goed uitgeruste campers zal komen met een kleine koelkast en vriezer. Een kleine camper kan niet over deze functie, en je zal moeten koelers gebruiken om voedsel vers te houden. Maak een lijst van de maaltijden - en hun ingrediënten - dat je voor te bereiden, terwijl voorafgaand kampeer aan de opslag van uw camper. Dit zal ervoor zorgen dat u mee alle ingrediënten die u nodig heeft voor uw maaltijden.

instructies

1 Breng meer gebotteld water dan je denkt u nodig heeft. De gemiddelde persoon moet drinken ongeveer een halve liter water per dag. U vindt er ook water voor de afwas en koken nodig. Als u van plan bent om te kamperen op een camping, kunt u toegang tot een eigen waterbron hebben. Als u camping toegang tot water hebben, pas genoeg flessen water als je groep zal moeten drinken. Gebruik water de camping voor het wassen van je handen en koken. Als u geen toegang tot water hebben, neem nog een liter per dag dan je nodig hebt om te drinken.

2 Pak alle ingrediënten die je nodig hebt voor uw maaltijden in kasten van de camper of in een plastic kuip. U kunt pasta, rijst en pannenkoek mixen voor te bereiden op een kleine camping kachel of kampvuur. Omdat deze voedingsmiddelen zijn droog, zul je niet nemen ruimte in de koelkast of koeler. Meet de kruiden die u nodig heeft voor de maaltijden en plaats de kruiden in plastic zakken. Dit zal waardevolle opslagruimte te besparen en het verlichten van de noodzaak voor het meten van gebruiksvoorwerpen.

3 Doe alle bederfelijke producten, zoals vlees en zuivelproducten, in een koeler of de koelkast of vriezer. Plaats een koelkast thermometer in de koeler of koelkast om ervoor te zorgen dat het voedsel op de juiste temperatuur bewaard. Heeft meer vlees niet duren dan je groep zullen eten tijdens het kamperen. Dit zal verspillen ruimte, en restjes zijn moeilijk op te slaan in een kleine koelkast of koeler en zal meestal liquideren als vuilnis.

4 Pak snacks voor elke dag dat je kampeert. Common camping activiteiten zoals wandelen en zwemmen gebruiken veel energie. Uw groep zal de hele dag nodig hebt om een ​​snack. Breng gemakkelijk te bereiden snacks of kant-en-klare snacks voor die gelegenheden. Boterhammen met pindakaas, snackbars en gedroogde vruchten zijn goede bronnen van energie.

5 In voorraad hebben een EHBO-kit met alles wat je groep kan nodig zijn in geval van nood of ziekte. U zult dingen nodig heeft zoals bandages, over-the-counter pijnstillers en een bijensteek kit. Plaats al uw eerste hulp items in een doos, en houden de doos niet in direct zonlicht. Vergeet niet om enige recept medicijnen of vitaminen iemand in uw groep nodig heeft tijdens uw reis te nemen.

6 Carry langs een paar extra dekens en handdoeken voor het geval het weer omslaat koud of regenachtig. Een paar dagen van regen tijdens het kamperen kan je groep een modderige puinhoop achterlaten. Het hebben van een extra aanvoer van droge dekens en schone handdoeken zal iedereen een kans om af te drogen en opwarmen geven.

7 Verpak diverse benodigdheden in de camper. U zult plastic vuilniszakken, baking soda en een spons voor de afwas en wc-papier nodig hebben. Vergeet niet koken behoeften, zoals een pot of bakplaat en een kooktoestel als u niet in uw camper te hebben. U zult ook willen extra batterijen voor kamp lantaarns, zaklampen en je weer radio. Als je kinderen hebt in je groep, mee te nemen spelletjes en boeken te houden hen bezig tijdens een down time op het kamp.