Hoe maak je een BWO Emerger Tie

Hoe maak je een BWO Emerger Tie


De blauwe vleugel olijf (BWO) emerger is een veel voorkomende eendagsvlieg in koud water visserij. De eendagsvlieg heeft een donkere olijf kleur, en luiken zijn productief tijdens de lente seizoen. Talrijke BWO emerger patronen bestaan ​​om de ondergrond insecten imiteren het zwemt naar de oppervlakte en pogingen te voorschijn als een volwassene. De vis gericht op de emergers zoals ze zijn direct beschikbaar en weerloos in het midden van de waterkolom. Binden van de patroon niet te complex, maar precisie vereist om de juiste delen op voltooien haakjes.

instructies

1 Plaats de haak in de bankschroef en klem de kaken. Begin de draad op de een-half punt op de haak en wikkel het om de bocht.

2 Snijd drie vezels uit een fazant staart en het meten van de tips om de lengte van de haak te passen. Knijp de vezels op de bovenkant van de haak bocht en maak vijf draad wraps om ze vast aan de haak. Snijd de basis van de vezels van de haak.

3 Draai een dunne laag van olieachtig synthetische dubbing op de schroefdraad. Spin de vezels tussen je vingers om een ​​strakke beslag op de draad te creëren. Wikkel de draad tweederde van de afstand van de haak om de buik te bouwen.

4 Snijd zes vezels uit een fazant staart en houd de voet van de vezels aan de haak met de tips die naar de bocht. Maak vijf draad wraps om de vezels aan de haak te houden.

5 Twist een andere laag van het kopiëren op de schroefdraad. Wikkel de dubbing tussen de buik en haak oog op de thorax te bouwen. Maak de thorax tweemaal de diameter van de buik.

6 Trek de fazant staart vezels over de thorax aan de vleugel zaak op te bouwen. Maak vijf draad wraps om de vezels in het oog te houden. Gebruik uw vingers om de uiteinden van de fazant staart te verdelen. Voudige drie vezels aan beide zijden van de thorax benen maken. Maak vijf draad wraps om de benen op zijn plaats houden.

7 Gebruik een zweep afwerking hulpmiddel om 10 halve steek knopen in de draad. Knip de draad van de haak.

Hints

  • Geen gewicht toe te voegen aan de vlieg. De emerger is aanwezig in het centrum en in de buurt van het oppervlak van de waterkolom. De toevoeging van gewicht zakt de emerger onder de vis, waar het minder effectief.