Hoe maak je een Burpee en oefening elke spier in Gymnastiek

De burpee is een favoriet van het voetbal coaches en Marine drill instructeurs voor goede reden. De oefening is een total body calisthenic oefening die elke spier duwt en pompen je hart tot het uiterste. Als u wilt een calisthenic oefening die je kracht en explosieve kracht te verbeteren doen volg dan deze stappen om de burpee oefening te doen.

instructies

1 Start door op te staan ​​met je armen aan uw zijde in een heldere ruimte. Zorg ervoor dat er geen kleine steentjes, stukjes glas of andere voorwerpen die je handen kan snijden in de omgeving die je doet het burpee.

2 Squat naar beneden, waarbij je je rug recht. Leg je handen in het bijzijn van je tijdens de squat als je problemen behoud van evenwicht te hebben. Zodra de achterkant van je dijen raak je kuiten, leg je handen op de grond voor je.

3 Schiet je benen achter je uit de squat positie naar een positie van volledige leg extension. Het resultaat is het uitgangspunt "up" positie voor een pushup.

4 Explosief trek je benen terug naar de squat positie, het krijgen van zoveel mogelijk van de zolen van je voeten op de grond mogelijk te maken. Dan, opstaan ​​om een ​​herhaling van de burpee voltooien.

5 Wijzig de Burpee met snelheid naar de calisthenic waarde van de oefening te verhogen door het gebruik van de oefening te doen Tabata sets. U kunt ook op een gewicht vest of rugzak vol met gewichten aan de oefening in de richting van de kracht zijkant van zijn voordelen scheef.