Hoe maak je een buitenboordmotor Install

Het installeren van een buitenboordmotor kan zo simpel zijn als schroeven in een paar beugels of zo betrokken als monteren van de achtersteven van een boot. Buitenboordmotoren bieden verkwikkende macht aan varen. De gemiddelde buitenboordmotor installatieproces mag niet meer dan een paar uur.

instructies

1 Start de buitenboordmotor installatieprocedure door het verkrijgen van de juiste maat buitenboordmotor voor uw boot. Buitenboordmotoren mag nooit aanbevelingen van de fabrikant grenzen van het bepaalde boot.

2 Onderzoek de spiegel om zeker te zijn van de buitenboordmotor van de schroefas zal de bodem niet slepen in ondiep water. De beugels kunnen moeten worden aangepast wanneer de buitenboordmotor een lange schacht.

3 Lees de informatie over de installatie van de fabrikant. Dit moet met de boot vermelde gegevens. De fabrikant zal duidelijk vermelden precies hoe de buitenboordmotor te installeren.

4 Zet de buitenboordmotor in de klem bouten. Deze hechten de buitenboordmotor naar de boot.

5 Draai de klemmen met de hand. De bouten moet flexibel genoeg zijn om de buitenboordmotor te worden gedraaid uit de weg als het is vergrendeld op een aanhangwagen of neergelaten in het water.

6 Bind de buitenboordmotor met een sterke kabel en het slot om diefstal te voorkomen.