Hoe maak je een BT4 Combat Paintball Gun Reinig

Een BT4 Combat Paintball Gun is een stealth stijl van paintball geweer en wordt beschouwd toernooi legaal. Het heeft een afneembare grip frame voor gemakkelijke afbraak en upgrades. De paintball werkt met CO2 en heeft een roestvrij stalen bottom line. Als je toevallig een van deze modellen bezitten, wil je de basisprincipes van hoe je een BT4 Combat Paintball Gun na gebruik schoon te maken te leren.

instructies

1 Koppel de CO2 van uw BT4 Combat Paintball Gun. Reinig het pistool met een actieve lucht bron. U kunt dan beginnen met het pistool uit elkaar te halen door het ontsluiten van het frame. Hou je paintball geweer instructies bij de hand om u te herinneren hoe het weer in elkaar na het schoonmaken gezet.

2 Gebruik een paintball geweer rakel om eventuele puin dat is gevangen in het vat te verwijderen. U kunt de zuigmond nat met wat warm water om eventuele gedroogd puin te krijgen. U kunt een paintball geweer rakel te kopen van online winkels zoals Sak Wereld Paintball. Gebruik bevochtigde handdoek naar de buitenzijde van de cilinder te reinigen.

3 Gebruik een pijpenrager om alle spleten van uw BT4 Combat Paintball Gun schoon te maken. U kunt ook wattenstaafjes gebruiken als u niet beschikt over een pijpenrager hand hebt. Op de grip frame, schrobben met een kleine borstel om af te schrapen gedroogde verf. U moet ook controleren of de O-ringen van uw B4 Combat Paintball Gun op dit moment om te zien of moeten worden vervangen.

4 Droog alle onderdelen met een schone handdoek. Zodra het volledig droog is, kunt u smeren voorafgaand aan de montage.

5 Shine de BT4 Combat Paintball Gun met een smeermiddel. Gebruik een product als Gold Cup Gun Oil. Aanbrengen met een schone, droge doek om alle delen van het pistool.