Hoe maak je een Bobcat verbergen Freeze

Hoe maak je een Bobcat verbergen Freeze


Na het nemen van een bobcat tijdens de jacht, wordt de pels typisch uitgewerkt, vervolgens geplaatst op een bont brancard board en gedroogd als voorbereiding op latere looien. Als je niet meteen de huid kunnen vlees en zet het op een bont brancard board, bevriezing van de huid voor tijdelijke opslag. Wanneer goed voorbereid, zal het bevriezen van de huid in een goede conditie te houden totdat het kan worden verwerkt.

instructies

gevild Pelt

1 Draai de vacht huid kant naar buiten, nadat je goed de bobcat hebben gevild. Strijk de vacht zo veel mogelijk te drukken zo veel mogelijk lucht vanuit de huid.

2 Plaats de maag huid kant naar boven. Rol de huid van het hoofd naar beneden in de richting van de staart. Glad de vacht zoveel mogelijk blijven losdrukken dat lucht in de huid tijdens het rijden totdat de gehele huid wordt opgerold.

3 Plaats de huid in een heavy-duty plastic zak. Druk zo veel lucht uit de zak mogelijk te maken. Wikkel de zak strak om de huid.

4 Plaats de pels in het koudste gedeelte van de vriezer wanneer het grondig bevriest in de kortst mogelijke tijd.

hele Karkas

5 Laat de bobcat karkas ungutted en niet gevilde, als je van plan bent om het dier bevestigd. Kleine carnivoren, met inbegrip van bobcats, bederven snel door hun dunne huid en de hoeveelheid bacteriƫn in hun systemen. Indien mogelijk, neem de hele dier onmiddellijk naar de taxidermist.

6 Leg het hele karkas in een heavy-duty plastic zak, wanneer het karkas is afgekoeld, als je niet meteen kunt gaan. Druk de lucht uit de plastic zak en wikkel de zak rond het karkas volledig.

7 Plaats de pels in de koudste deel van de vriezer waar het grondig zal bevriezen. Laat het karkas volledig te bevriezen voor ten minste 48 uur voor het nemen van het naar de taxidermist.

Hints

  • Terwijl een bobcat hide zal blijven gedurende een relatief lange tijd toen bevroren, moet worden uitgewerkt en aan boord voordat deze vriezer verbrand wordt.
  • Bobcats kan dragen besmettelijke ziekten, met inbegrip van hondsdolheid. Ga altijd wild met rubberen handschoenen.