Hoe maak je een Bobcat Skin

Hoe maak je een Bobcat Skin


Of het nu voor een trofee uit een jacht of voor de verkoop in een bont harvester veiling, villen een bobcat kan leiden tot een prachtige vacht. Deze huiden, beschouwd als zeer gewaardeerd in de Russische en Chinese bont handel, zijn mooi en zacht. De uitdaging van het villen deze wilde staking is elke slag van het mes waard.

instructies

Villen een bobcat

1 Huid de voor- en achterpoten. Met behulp van de villen mes, die fijn zou moeten worden aangescherpt, beginnen met het villen van de voorste voeten van de bobcat. Een insnijding langs de achterkant van de voorpoten van het kniegewricht om de bal van de voet. Schuif uw vingers tussen de pels en de vette vlees en voorzichtig weg te snijden met het mes totdat de pels vrij is van het been. Dwars door de tenen om de pels van de benen van de karkas's verbreken. Trek het been omhoog, terwijl naar beneden te trekken op de pels, schuiven van de voet omhoog door de incisie en uit de huid. Als de pels blijkt binnen naar buiten, maak je geen zorgen als de gehele huid binnen zal worden bleek voor de eerste droogfase.

Herhaal de stappen voor de andere drie benen. Bij het snijden van de achterpoten vrij, gesneden uit de pads van de voeten aan de basis van de staart van het dier aan beide zijden. Er is een duidelijke kleurverandering van de onderzijde van de bobcat boven vacht. Probeer om deze lijn zo nauwgezet mogelijk bij het maken van jouw deel.

2 De huid van de staart. Zodra de benen zijn gratis, gebruik maken van het touw of touw om het te hangen door zijn rug linkervoet. Voortzetting van de cut je begon op zijn rug been en dwars door de anus en rond de geslachtsorganen. Met je vingers, werken de pels van het vetweefsel en het werk van de huid totdat je het vlees rond de maag en de staart kunnen zien. Gebruik uw draadscharen, of de staart stripper als je er een, aan de staart volledig uit het lichaam te verwijderen. Duw de staart uit de pels, gratis te trekken met uw vingers en het omkeren van de huid van de staart, zodat de vette kant is uit.

3 De huid van de rug en het hoofd. De eenvoudigste manier om de huid van de rug is om de vacht, die nu uit de achterpoten en de staart heeft verwijderd te trekken, naar beneden in de richting van het hoofd. Gebruik je mes de trim op de vette vlees zoals u te trekken. De vacht moet vrij komen helemaal tot aan het hoofd, omdat de voorpoten zijn al gevild uit.
De kop is veel kleiner en minder vet dan de rest van het karkas, waardoor het werk rond het veel moeilijker. Ga verder naar beneden te trekken met een gelijkmatige druk om te voorkomen dat de pels van het rippen. Wanneer de pels krijgt om de oren, afgesneden van het kraakbeen met je mes en verder te trekken. Nogmaals, gebruik je mes om de pels uit de buurt van de ogen en de mond te snijden, het aanbrengen van kleine slagen om de cut zelfs en nauwkeurig te houden. Zorg ervoor dat u voorzichtig te zijn tijdens deze stap als een eigenzinnige beroerte kan een gat in de pels te creëren.

4 Boord van de pels. Neem de huid, die volledig moet worden omgekeerd met de vette kant naar buiten en de vacht in, en schuif het op het drogen bord met het hoofd op de spitse punt van het bord. Trek hem op zijn plaats met een vaste, maar zachte druk. Met behulp van pennen of spijkers, zet het open uiteinde van de pels, waar de achterpoten weg werden gesneden en zet de neus van het dier op de brancard om te voorkomen terugtrekken tijdens het droogproces. Gebruik je schrapend of plamuurmes om het overtollige vet van de huid te verwijderen.

5 Droog de pels. Laat de pels op het bord tot gedeeltelijk gedroogde, totdat het vlees heeft een glazen uiterlijk en is niet meer kleverig bij aanraking - ongeveer vier tot zes uur in 65 graden weer en bijna een volledige dag wanneer onder het vriespunt. Het vlees moet nog steeds vrij zacht en kunnen worden verplaatst met je handen zijn.

Verwijder de pels van het drogende plank, komen binnen met je hand en trek hem bont-kant naar buiten. De poten en de staart moet ook bleek ook. Vervang de pels op het bord, overstag gaan het weer op zijn plaats en trek de oren naar voren en zet ze vast aan de laatste vacht een meer natuurlijke uitstraling. Borstel de pels losse haren vrij te krijgen en dan hang hem met het hoofd opknoping beneden te laten de vacht volledig droog is tijdens het opstaan ​​om de pels een dikkere uitstraling te geven. Laat de vacht droog is enkele dagen voor het verwijderen van het bord.

Hints

  • Als u wilt dat uw huid als een trofee in plaats van de verkoop van het op de markt te houden, neem dan zeker ook het looien oplossing te verkrijgen voor gebruik op de vlezige kant van de pels alvorens het dan volledig opdrogen. Dit zal de pels houden van wordt besmet met insecten of gebruikt als een maaltijd bij mice.Any gaten die werden gemaakt door het rippen of een toevallige snede moet worden afgedicht met behulp van een naald en vislijn. Zorg ervoor dat het gat naaien voordat de pels is toegestaan ​​om te drogen.
  • Deze instructies zijn voor het villen van een bobcat voor zijn vacht en niet voor het doel van taxidermy.Make zeker om voorzichtig te zijn bij het hanteren van een villen mes. Altijd weggesneden uit je lichaam.