Hoe maak je een Bloeden Skin Wond snel tot stilstand

Hoe maak je een Bloeden Skin Wond snel tot stilstand


Een snee of snee kan zeer slecht bloeden, en het krijgen van het bloeden gestopt is erg belangrijk. Deze snelle gemakkelijke oplossing zal niet alleen het bloeden te stoppen, maar het zal ook sneller genezen van de wond.

instructies

1 Het eerste wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat u grondig de wond schoon te maken. Zorg ervoor dat de wond heeft geen vuil in het. U kunt stromend water te gebruiken, of zelfs beter zou zijn om wat waterstofperoxide te gebruiken om de wond uit te spoelen.

2 Na het reinigen van de wond, strooi er genoeg Cayenne peper over de wond om het bloeden te stoppen. Je kan hebben om het te strooien op sterk, afhankelijk van hoe slecht de wond bloeden. Meestal zijn de Cayenne Pepper zal steken, niet al te slecht, maar het zal steken.

3 Bedek de wond met een verband, en laat in de Cayenne Pepper tot de volgende dag indien mogelijk. U zult merken dat de wond het genezingsproces sneller dan normaal zal beginnen.

4 Neem een douche de volgende dag, en voorzichtig spoel de wond vrij van de Cayenne Pepper. Als u kiest, na het douchen u kunt toepassen wat Neosporin, maar het moet niet nodig zijn.

Hints

  • Als de wond ernstig is, gaat u naar de eerste hulp. Niet kans dat het met een ernstige wond die slecht is bloeden.