Hoe maak je een Bikram Yoga instructeur te worden

Bikram yoga gaat over 90 minuten klassen die een set te volgen 26-pose sequentie zonder variatie. Om een ​​Bikram yoga-instructeur te worden, moet je eerst naar een speciale Bikram yoga student. Volg deze stappen.

instructies

Word Bikram Yoga Instructor

1 Solliciteer voor Bikram yoga-instructeur training. U kunt de officiële Bikram yoga website als een bron te gebruiken (zie bronnen hieronder).

2 Registreer vroeg en speciale aandacht besteden aan data. Er is vaak een vroeg teken-up prijs die lager is dan de normale prijs.

3 Bereid je voor op reis. Training wordt vaak gehouden in Hawaii of een andere locatie.

4 Studie. Bikram opleiding omvat onderwerpen zoals therapeutische toepassing, de voordelen van houdingen, asana of poses, uitlijning en anatomie.

5 Wees voorbereid op de inzet die nodig is om de cursus te voltooien. Negen weken van studie en 500 uur van cursussen samenstellen het trainingsprogramma.

Werk als een Bikram Yoga Instructor

6 Kijk voor particulieren. Deze klanten betalen over het algemeen de hoogste vergoedingen en al het geld gaat rechtstreeks naar u in plaats daarvan te splitsen met een health club of yoga studio.

7 Netwerk. Krijg je naam er met behulp van visitekaartjes, websites en contacten die u hebt gemaakt als student of tijdens de training.

8 Betaal uw contributie. Je kan hebben om te beginnen met het onderwijzen van yoga op een sportschool, YMCA of andere health club. Als je doel is om les te geven aan een yoga-studio, dat kan enige tijd duren als je nodig hebt om een ​​reputatie op te bouwen eerste.

9 Solliciteren bij kleinere yoga studio's. Deze studio's, die nieuwer en minder ervaren kan worden, zijn vaak meer open voor de laatste training afgestudeerden.

10 Reizen om werk te vinden. Soms in het begin van je carrière, moet je open staat voor het vinden van je eigen werk, buiten het gebied waar u woont te zijn. Bikram is een specifieke vorm van yoga en het lokaliseren van het werk kan een uitdaging zijn.

Hints

  • Sommige mensen zich inschrijven in de lerarenopleiding voor hun praktijk te verdiepen, in plaats van te worden leraren.
  • Bikram lerarenopleiding mandaten dat asielzoekers 6 continue maanden van Bikram instructie, een leraar aanbeveling voor het programma en ten minste 21 jaar oud.