Hoe maak je een Bicycle computer Installeer

Installeer een fietscomputer om een ​​rijder op de hoogte zowel hoe ver de rit is en hoe snel hij gaat houden. Een computer maakt het ook mogelijk de rijder om informatie over de gemiddelde snelheid en mijlen reisde in een enkele rit, evenals de totale mijl verkrijgen reisde over meerdere ritten. Met deze, een renner in staat is om de gaten op zijn training te houden en ervoor te zorgen dat hij is verbeterd.

instructies

1 Verwijder alle onderdelen uit de verpakking en zoek de beide sprak magneet en sensor. Voor nu, vernietiging van het beugel en computer.

2 Bevestig de spaakmagneet één van de spaken los op het voorwiel van de fiets, ongeveer halverwege omhoog. Zo kan gemakkelijk worden verplaatst op een lijn met de sensor.

3 Gebruik de transparante band, in plaats van de kabelbinders meegeleverd, de sensor hechten aan de voorvork.

4 Anders groepeert de spaakmagneet de sensor die aan de voorvork is bevestigd. Draai de spaakmagneet, zodat het niet in staat is om te bewegen.

5 Tape de draad van de sensor aan de voorvork in een paar plaatsen werken dan richting kabels, verdraaien van de draad rond de kabel weg richting het stuur van de fiets.

6 Monteer de beugel op het stuur stevig vast met een schroevendraaier en trim overtollige band die overblijft.

7 Zet de computer in de beugel. Zorg ervoor dat het wordt geklikt in en veilig op de fiets. Test het apparaat voorafgaand aan het naar buiten gaan om te controleren of de installatie correct is uitgevoerd en alles werkt zoals het zou moeten.