Hoe maak je een Betere Speler van het Basketbal

Basketbal is een van de meest uitdagende sport denkbaar als gevolg van de verscheidenheid van de vaardigheden die een speler moet hebben. Je moet een goede shooter, passer, rebounder, verdediger en spelen beller. Er zijn maar weinig andere sporten vraagt ​​dit veel van zijn spelers. Het is gemakkelijk te zien waarom goede spelers zijn zo zeldzaam.

instructies

Hoe maak je een Betere Speler van het Basketbal

1 Oefen dribbel op uw eigen tijd. Vraag uw coach voor een aantal dribbelen oefeningen die je kunt doen thuis. Dribbelen is de sleutel tot een goede speler, en zonder dat dit talent dat je zijn nutteloos op de baan. Werken om ervoor te zorgen dat u even comfortabel met beide handen tijdens het dribbelen.

2 Werk aan je schieten zo veel mogelijk. Het is belangrijk om een ​​aantal shots je je comfortabel voelen. Oefen het maken van layups, driepunters en jumpers van alle afstanden en hoeken. Omdat het een comfortabele shooter van alle vlekken op de vloer is een vaardigheid die alle goede spelers hebben.

3 Zoek een partner en werk aan je verdediging. Weinige sporten vragen spelers om aanval en verdediging spelen als basketbal. Werk aan het bewaken van je tegenstander en aantrekkende shots. Defensie is een belangrijk element aan het zijn een betere bal speler. Het is een vaardigheid die van pas ergens op de rechter zal komen.

4 Passeer de bal naar je partner ook. Passing is het laatste stukje van de puzzel voor een goede basketballer. Terwijl iedereen wil om punten te scoren, dat wil niet zeggen dat niet kunnen leren te passen. Borst passeert en bounce passeert moeten worden getrokken uit een staande positie, evenals een lopende positie.

5 Bestuderen uw playbook en onthouden van de toneelstukken. Niet alleen weten waar uw positie zou moeten zijn en wat je moet doen, maar weet wat iedereen in uw team zou moeten doen.