Hoe maak je een Bergbeklimmen Guide Word

Veel mensen dromen van het beklimmen van de Mount Everest, en de weinigen die doen het betalen van grote sommen geld aan bergbeklimmen gidsen om hen te helpen dit doel te bereiken. Bergbeklimmen gidsen routinematig nemen op klanten die willen hun verlangen naar de bergen schaal te vervullen, of het nu de Mount Everest of een meer bescheiden top. Steeds een bergbeklimmen gids vraagt ​​om een ​​serieuze hoeveelheid van opleiding en ervaring.

instructies

1 Klimmen regelmatig. Ga bergbeklimmen en skiën zo vaak als je kunt op vele verschillende reeksen. Hoe meer ervaring kunt u Garner, hoe makkelijker het is om de noodzakelijke gids examens af te nemen.

2 Neem een ​​cursus bergbeklimmen. Sommige gids diensten, zoals Alpine Ascents International leiden klassen, of neem cursussen de Amerikaanse Mountain Guides Association biedt.

3 Ontvang certificering van de Amerikaanse Mountain Guides Association (AMGA) en de Internationale Federatie van Mountain Guides verenigingen door het inschrijven in cursussen en het passeren van de nodige examens.

4 Seek dienstverband met gids diensten, of word een individuele bergbeklimmen gids. Sommigen kunnen niet van de meer beperkte sfeer werken voor een gids service, of de lagere beloning. Het is aan het individu.

5 Lees boeken over het onderwijs. De ontwikkeling van enkele routines en oefeningen die u vertrouwd mee bent. Je zult ze nodig hebben om te werken met uw klanten en om hun vaardigheden te evalueren.

6 Bereid je voor om tijd door te brengen met mensen uit verschillende lagen van de bevolking. Wees geduldig, ondersteunende en maak de klant een deel van het bergbeklimmen expeditie, niet alleen een persoon op het einde van een touw te voelen.