Hoe maak je een Behandeling voor spataderen

Hoe maak je een Behandeling voor spataderen


Bijna de helft van alle vrouwen in de Verenigde Staten, ouder dan 50, lijdt aan een vorm van veneuze misvormingen, de meest voorkomende zijn spataderen. Door zwakke kleppen bloedstroming steunt, waardoor de ader te zwellen en resulteert in lelijke bobbels op de benen. Sinds spataderen anders beïnvloeden elke patiënt, het kiezen van een behandeling bestaat uit een individuele diagnose.

instructies

Hoe maak je een Behandeling voor spataderen

1 Gebruik natuurlijke en thuis behandelingen eerste. Ten vroegste teken van spataderen, overweeg dan het verliezen van gewicht en het dragen van steunkousen. Kleine spataderen, met name degenen die geen begeleidende pijn, reageren vaak op een dieet, lichaamsbeweging en compressie.

2 Probeer sclerotherapie als een minimaal invasieve behandeling die voorziet tussen een 50 procent en een 90 procent kans op slagen. Met sclerotherapie, de arts injecteert medicatie in de gezwollen gedeelte van de ader, waardoor het uitbreiden en permanent verzegelen. Bijwerkingen zijn klein, waaronder tijdelijke kneuzingen, stekend en enige verkleuring op de injectieplaats.

3 Schedule laserchirurgie voor kleine spataderen zich net onder het huidoppervlak. De arts voegt een katheter in de ader en kleine uitbarstingen van laserenergie krimpen de ader muren. Deze behandeling is slechts raden voor kleine aders en resultaten variëren voor grotere aderen.

4 Vraag uw arts over endovenous therapie als u last heeft van grote, diepe spataderen. Door het inbrengen van een buis in de ader op een wijze vergelijkbaar met laserchirurgie, laser uitbarstingen krimpen de aangrenzende aderen en een ondersteuning voor de spatader. Deze procedure vindt plaats in het kantoor van de arts.

5 Overweeg chirurgie om spataderen die niet reageren op andere behandelingen corrigeren. Chirurgische strippen houdt de dokter het verwijderen van de hele ader van je been. Aangezien algemene anesthesie vaak wordt gebruikt, het risico op hart- of ademhalingsproblemen verhoogt. Bijwerkingen zijn onder andere blauwe plekken, littekens, bloedingen en infecties.

Hints

  • Draag steunkousen of onderkleding na behandeling van spataderen het risico op meer verminderen.
  • Sedentaire levensstijl en overgewicht bij te dragen aan de ontwikkeling van spataderen in de benen.