Hoe maak je een bedrijf van Johnson Outboard Motor Waterpomp wijzigen

De waterpomp op uw Johnson buitenboordmotor helpt circuleren water gedurende de motor. Dit helpt om de motor bewegende onderdelen oververhit raakt. Shells, modder en ander vuil kunnen onbedoeld worden gepompt in uw waterpomp na verloop van tijd, wat kan leiden tot het verstopt raken en zelfs moeten worden vervangen. Deze job is het beste als uitgevoerd met een assistent, omdat de lagere eenheid van uw motor is erg zwaar.

instructies

1 Hebben uw assistent grijper en de onderste eenheid van uw Johnson buitenboordmotor te houden terwijl je de vier bevestigingsbouten die in het bezit te monteren de lagere eenheid naar het bovenste deel van uw motor te verwijderen. Gebruik een 3/8-inch schijf socket om deze bevestigingsbouten te verwijderen.

2 Zet de motor naar beneden op een vlakke werkbank of tafel.

3 Gebruik je 3/8-inch socket ook de bevestigingsbouten met de waterpomp op zijn plaats te verwijderen. Als je eenmaal hebt verwijderd, ze schuift de waterpomp van de aandrijfas.

4 Schraap de oude pakking met een plamuurmes.

5 Installeer de nieuwe pakking en schuif de nieuwe waterpomp op de aandrijfas. Draai de bevestigingsbouten van uw Johnson neer met de socket set.

6 Til lagere eenheid van de Johnson's met je helper en lijn de gaten op de lagere eenheid om de montagegaten op de bovenste unit. Schuif de bouten in en draai ze met de hand om hen begonnen te krijgen. Draai ze neer met de socket set.