Hoe maak je een bedrijf van Johnson Outboard Boat Motor aanpassen

Hoe maak je een bedrijf van Johnson Outboard Boat Motor aanpassen


Wanneer u uw Johnson buitenboordmotor trimmen, je bent het instellen van de hoek tussen boot en motor, zodat uw boot niet ploegen neus omlaag door het water, of loopt samen met zijn neus - de boeg - in de lucht en de buitenboordmotor bijna onder water. U zult de trim control, gelegen op het gas te gebruiken, om de aanpassing te maken en de boot zal u laten weten wanneer je het goed hebt. Het beste ding over het maken van deze aanpassing is dat het moet worden gedaan aan de gang, wat betekent dat je het perfecte excuus om te gaan varen.

instructies

1 Neem de boot uit op een kalme dag, vinden wat ruimte en open het tot normale kruissnelheid. Druk op de trim controle over de gashendel om uw motor trimmen zo ver naar boven mogelijk. Dit zal uw boot zetten in een "boeg omhoog / omlaag stern" houding.

2 Trim je motor naar beneden. snelheid van uw boot zal toenemen naarmate de romp van de boot benadert zijn optimale uitrustingsniveau. Kijken naar de snelheidsmeter met behoud van de controle over uw boot. Door de manier waarop lagere eenheid van de Johnson's is gevormd, kan de verandering plotseling zijn.

3 Blijven kijken naar de snelheidsmeter, terwijl het trimmen van uw motor naar beneden. Zodra uw snelheid begint af te nemen, trim uw boot omhoog tot snelheid begint toe te nemen.

Hints

  • Als u niet beschikt over een snelheidsmeter op uw boot, kunt u de snelheidsmeter op uw GPS. Echter, uw GPS (Global Positioning System ontvanger) geven "snelheid van tevoren," in plaats van "de snelheid door het water." Snelheid van tevoren kan worden be├»nvloed door stroming en wind en kunnen een duidelijke indicatie van hoe de bekleding van je motor van invloed is op de prestaties van uw romp niet geven.