Hoe maak je een bedrijf van Johnson Buitenboordmotor Rejet

Wanneer u hoogten met uw boot te veranderen, varen in een bergmeer in plaats van aan de kust, bijvoorbeeld, moet u uw carburateur Johnson buitenboordmotor's Rejet. De stroming van lucht door de korte, taps toelopende buis in de carburateur, de zogenaamde venturi, in feite creƫert een gebied van lage druk die brandstof trekt uit de brandstof kom door de jet en in de venturi, waar de inschakelstroom van de lucht trekt het in het spruitstuk . Omdat de hoogte van uw boot activiteiten toeneemt of afneemt, neemt ook uw behoefte aan een grotere of kleinere jet.

instructies

1 Houd de carburateur over een vlakke container geschikt voor het afvoeren van eventuele resterende brandstof in de carburateur kom. Verwijder de vlotterkamer aftapschroef van de bodem van de carburateur met een schroevendraaier, waardoor de brandstof af te voeren uit de kom. Gooi de afdichting rond de afvoer schroef.

2 Draai de carburateur op zijn kop en verwijder de vlotterkamer van de carburateur. Til de belangrijkste jet en vulpistool van het centrum van de bodem van de carburateur.

3 Plaats de nieuwe hoofdsponsor jet en en vulpistool op bottom-midden van de carburateur lichaam.

4 Stel de nieuwe vlotterkamer pakking op de carburateur en meet de afstand van de bovenkant van de afdichting aan de bovenkant van de vlotter scharnier regel een machinist. Eventueel buigt het scharnier met punttang zodat de afstand tussen de bovenkant van de pakking en de bovenkant van het scharnier is 0,90 inch.

5 Installeer de vlotterkamer drain schroef met een nieuwe pakking en draai stevig vast.