Hoe maak je een Basic Set van Ice Hockey apparatuur te kopen

In hockey, het verplaatsen van de puck bij hoge snelheden - om letsel te voorkomen, moet je de juiste apparatuur.

instructies

1 Hier krijg je een hockeystick geschikt is voor uw lengte. (Zie onder Verwante eHows "Hoe maak je een Hockey Stick, kopen").

2 Koop een paar hockey schaatsen. (Zie "Hoe kan ik een paar schaatsen Kopen voor Hockey," onder Verwante eHows).

3 Selecteer de beschermende apparatuur die nodig is. Voor de beginner zal deze ook kniebeschermers, een beschermende beker en jockstrap (voor beide geslachten), een helm met aangehechte gebitsbeschermer, een aantal hockey pucks, en een paar van hockey handschoenen.

4 Probeer op alle apparatuur voor het afspelen, om ervoor te zorgen dat het comfortabel en goed past.

5 Alle apparatuur verschillende instellingen hebben. Stel de apparatuur, zodat u de beste fit te krijgen. Omdat alles is instelbaar, krijgt precies de juiste grootte is niet zo belangrijk als altijd ervoor te zorgen om het te dragen.

Hints

  • U kunt meer comfortabel voelen bij het dragen van lang ondergoed onder je apparatuur, maar u kunt warm krijgt als je gaat te hard werken.
  • Meer apparatuur beschikbaar is, maar dit is het minimum dat nodig is om te spelen en letsel te voorkomen. Als u van plan bent concurrerend te spelen, zie "How to Get volledig uitgerust voor ijshockey."
  • Als u een aandoening die zou aantasten of beperkt in uw vermogen om deel te nemen aan lichamelijke activiteit, dan kunt u een arts te raadplegen voordat u deze activiteit. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.