Hoe maak je een baby te kalmeren met gas

Gas is een van de grootste oorzaken van ongemak en huilen bij jonge baby's, en het komt voor bij meer dan de helft van de baby's jonger dan 2 maanden oud, volgens BabiesToday. De meeste baby's niet weten hoe om gas te verdrijven op hun eigen, zodat ze hulp nodig van ouders om de druk en de pijn van dit veel voorkomende probleem te verlichten. Er zijn vele eenvoudige methoden die u kunt proberen thuis om de baby comfortabeler te maken en haar aan te moedigen om overtollig gas te verdrijven.

instructies

Rechtop te houden baby tegen je borst met haar hoofd rustend op je schouder of op je knie met een hand ondersteunen van haar voorkant en de andere ondersteunende haar terug: 1 Burp baby om haar buik kwijt ingeslikt lucht. Zachtjes haar rug of wrijven in een up-and-down of cirkelvormige beweging. U kunt haar ook boeren in een liggende positie door het plaatsen van haar gezicht naar beneden op je onderarm of over je knieƫn.

2 Leg de baby op zijn rug en zijn benen bewegen in een zachte fietsen beweging; langzaam druk op een been in de buurt van zijn borst en trek hem terug, terwijl duwen het andere been naar de borst, en herhaal.

3 Plaats een warm (niet heet) washandje of handdoek op de blote buik van de baby en breng lichte druk met uw handen of door het wikkelen van een grotere handdoek om de eerste. Dit kan helpen ontspannen de buikspieren, volgens BabyFirstYear.org.

Plaats haar gezicht naar beneden op je onderarm, met je elleboog tussen haar benen en je hand ondersteunen van haar nek en kin: 4 Houd baby in het voetbal te houden om het gemakkelijker voor haar om gasbellen vrij te maken. Zachtjes of wrijf haar rug met uw andere hand.

5 Als alles at-home methoden falen, belt u de arts van uw kind. Hij kan aanbevelen zuigeling gas druppels die kan breken gasbellen. Veel baby druppels zijn beschikbaar over-the-counter, maar je moet altijd de arts te vragen voordat ze het proberen.

Hints

  • Overmatig gas wordt soms veroorzaakt door negatieve reactie van een baby aan iets in de moedermelk of formule zij eet, volgens BabiesToday. Als je borstvoeding, bijhouden van wat je eet en hoe de baby reageert om te zien of er een verband is tussen haar gas- en bepaalde voedingsmiddelen. Als je een probleem vermoedt met haar formule, spreken met de arts over te schakelen naar een ander type.
  • Als flesvoeding, gebruik de juiste tepel; een met een te klein gaatje zorgt ervoor dat de baby aan de lucht slok, terwijl een te groot gat zal hem te snel eten.
  • Burp baby elke paar minuten tijdens voedingen en zoeken naar tekenen van ongemak, zoals tollen rond of friemelen.