Hoe maak je een baby te beschermen van een baksteen Haard

Hoe maak je een baby te beschermen van een baksteen Haard

Een open haard maakt een gezellige aanvulling op een huis, en een bakstenen haard voegt charme, maar als je een baby, kan een baksteen haard een gevaar opleveren. Niet alleen is er het risico van uw baby het branden van zichzelf op de open haard, kunnen ze gewond raken op de scherpe hoeken of de haard of de harde stenen oppervlak. Als u wilt uw baksteen haard te houden, zelfs nadat je een baby, neem de juiste stappen om uw kind om letsel te voorkomen te beschermen.

Stap 1

Plaats een warmte-proof metal haard hek rondom het gehele haard en de open haard. Er zijn een aantal poorten op de markt die zal opstaan ​​om te hoge temperaturen in het geval dat uw kind het metaal raakt. Stel de poort volgens de instructies van de fabrikant of hebben het professioneel geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat uw baby kan het niet omver te gooien.

Stap 2

Leg een haard pad op de stenen haard. Dit zijn zachte kussentjes die plat op het oppervlak van de haard om uw baby te beschermen tegen het raken van haar hoofd of andere delen van haar lichaam op de bakstenen. Meet de grootte van uw haard, koop dan een pad dat de metingen past. Zorg ervoor dat u een pad dat is brandveilig te kiezen.

Stap 3

Bevestig de bumper pads aan de randen en hoeken van de haard. De meeste stootkussens zijn ontworpen voor hoeken en randen van tafels, maar ze kunnen worden gebruikt voor een haard ook.

waarschuwingen

  • Laat nooit een baby onbeheerd in een kamer met een brandende open haard, zelfs als u het gebied baby-ondoorlaatbaar.

Wat je nodig hebt

  • Warmte-proof metal gate open haard
  • Hearth pad
  • bumper pads