Hoe maak je een Baby Seat te hechten aan een fiets

Hoe maak je een Baby Seat te hechten aan een fiets


Fietsen is een sport de hele familie kan genieten. Echter, als je kleintjes die niet weten hoe te trappen, je hoeft niet om ze thuis te laten. Breng uw baby met u door hem te laten rijden in een kinderzitje op een fiets. Veilig op een babyzitje op een fiets en je kleintje kan rond te rijden overal mee naartoe. Je baby fietsstoeltje moet komen met alle onderdelen en gereedschappen die u nodig hebt, zodat je kunt het correct te installeren.

instructies

1 Bevestig het kindje fiets steun zetel balk om de zadelpen. Klem deze tussen de fiets zit en het fietsframe. Draai de schroeven van de klemmen bij elkaar te houden aan die kant van de steunbalk in de positie veilig te stellen.

2 Klem de andere kant van de steunbalk naar de balhoofdbuis, net onder het stuur balhoofd. Draai de schroeven om de klem vast te zetten.

3 Leg het kind fietsstoeltje dus het zit naar voren gericht op de steunbalk.

4 Steek een duimschroef in de juiste locatie net achter de stoel.

5 Schuif de stoel heen en weer, zodat het zit in de locatie die u wenst. Zorg ervoor dat u het stuur draaien ongeveer 30 graden in elke richting, zodat u voldoende de fiets met de stoel voor u kunt manoeuvreren.

6 Span je duimschroef om de baby fietsstoeltje in de gewenste locatie in te stellen.