Hoe maak je een Baby Proofing Aannemer Gebruik

Hoe maak je een Baby Proofing Aannemer Gebruik

Ook al heb je de wieg hebt en babyuitzet klaar betekent niet noodzakelijk dat uw huis is klaar voor een nieuwe baby. Ieder kind moet naar huis komen om een ​​veilig huis. Elke dag, twee dozijn kinderen sterven aan onbedoelde verwondingen, volgens 2012 gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention. Buiten dat, een groot aantal kinderen lijden verwondingen door onbedoelde acties. Om de kans van huishoudelijke ongevallen te verminderen, moet je de tijd nemen om zowel de baby en kindveilig uw huis. Je zou er zelfs voor kiezen om een ​​professioneel te gebruiken om de veiligheid van uw huis te waarborgen. Als je met deze optie, zijn er een paar dingen in gedachten te houden.

Stap 1

Kijk naar je huis vanuit het oogpunt van een klein kind de eerste. Ga op je handen en knieën en kruipen rond het huis. Zoek en noteer eventuele schakelaars, stekkers of opknoping voorwerpen die gevaar zouden kunnen presenteren aan een kind. Inspecteren planten die buiten bereik zou kunnen zijn, maar kan nog steeds bladeren vallen binnen het bereik van een kind. Kijk naar meubels, raamkozijnen en stappen voor scherpe hoeken en randen. Kennis te nemen van waar je baby-poorten, zoals aan de boven- en onderkant van de trap zou kunnen hebben. Merk ook op dat u waarschijnlijk zult willen wachten voor de trapleuningen, zodat je baby niet vastzit krijgt of vallen door. Maak een lijst van de gevaren die je in elke kamer.

Stap 2

Neem een ​​rondleiding van uw tuin. Let op de planten in het landschap. Veel voorkomende planten zijn giftig. Kijk voor dergelijke gemeenschappelijke giftige planten zoals narcis, calla lelies, azalea's en Engels klimop. Noteer elke onbekende of onbekende planten.

Stap 3

Controleer via de garage of schuur voor het gazon en de tuin chemicaliën, benzine en olie. Kijk door de auto of andere voertuigen voor verstikkingsgevaar en blootliggende draden.

stap 4

Neem contact op met twee of drie verschillende childproofing bedrijven. Praat met uw kinderarts of andere lokale ouders voor aanbevelingen. Vraag elk bedrijf om een ​​vertegenwoordiger te sturen naar uw huis voor een schatting. Volg de aannemer rond en vergelijk uw lijst om de lijst met de aannemer creëert. Als de lijst is uitgebreider, praat met de aannemer over wat hij miste. Het zou bedrijfsbeleid, bijvoorbeeld, alleen de binnenkant van het huis kindveilig en negeren modelleren. Beslissen of dat soort childproofing is voldoende om uw behoeften. Bespreek de kosten van de dienst.

stap 5

Weeg de lijst van de verbetering van de veiligheid met uw eigen budget. Kies het bedrijf dat is het beste geschikt voor zowel.

stap 6

Praat met het kind rijskast tijdens het installatieproces. Bespreek waar het kind zal spelen en slapen. Vraag het aan de aannemer over de breuk en vervanging van het beleid van de onderneming.

stap 7

Leer hoe u een van de nieuw geïnstalleerde vergrendelingen, poorten of deksels te gebruiken. Hoewel ze waarschijnlijk een tweede natuur snel geworden, is er misschien een truc zijn om ze te gebruiken op het eerste. Zorg ervoor om alle vragen die je hebt voordat de aannemer uw huis verlaat vragen.

waarschuwingen

  • Wees er zeker van te krijgen in de gewoonte van het gebruik van de veiligheidsvoorzieningen vanaf het allereerste begin. Stel het niet uit totdat je baby kruipen of waggelen. Zodra uw kind begint te bereiken en zichzelf omhoog te trekken, moet u ervoor zorgen dat uw huis veilig is.

Tips

  • Als je onzeker bent over giftige binnen of buiten planten, contact op te nemen van uw staat gif actielijn, of het huis en de tuin educatief centrum bij een plaatselijke universiteit voor hulp.

Wat je nodig hebt

  • Papier
  • Pen