Hoe maak je een baby Moedermelk voeden tijdens de dag en de Formule at Night

Hoe maak je een baby Moedermelk voeden tijdens de dag en de Formule at Night

Hoewel de American Academy of Pediatrics beveelt exclusieve borstvoeding tot een baby is ten minste zes maanden oud, aan te vullen met formule heeft ook voordelen. Borstvoeding tijdens de dag en flesvoeding 's nachts kunt u meer slapen omdat het laat je partner deelnemen meer in het voeden van uw kind. Baby's die genoeg formule te ontvangen 's nachts kan ook niet de vitamine D-suppletie als baby's die uitsluitend borstvoeding nodig. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over het proces, neem dan contact op met uw arts of lactatiekundige voor advies.

Stap 1

Wacht tot uw moedermelk wordt geroepen voordat er aan te vullen met de formule. Wacht tot je baby is 1 maand oud te helpen voorkomen tepel verwarring omdat de zuigende handelingen die nodig zijn tijdens de borstvoeding en flesvoeding verschillend zijn, legt KidsHealth.

Stap 2

Koop een formule die geschikt is voor uw kind is. De meeste baby's doen het goed met een formule op basis van koemelk die DHA en ijzer, maar bevat zuigelingen met een melk allergie of overgevoeligheid kan een formule gemaakt van soja nodig. Vraag uw huisarts als u niet weet welk type te gebruiken.

Stap 3

Bereid de fles door de formule etiket op de verpakking. De specifieke voorbereiding afhankelijk van of u gebruik maken van poeder, vloeibare of kant-en-voeding formule. Flessen met formule vers blijven tot 24 uur in de koelkast.

stap 4

Zoek iemand anders om de baby te voeden de flessen met de formule 's nachts, indien mogelijk. Minimaliseren de kans dat je baby wil je haar een fles in plaats van je borst te geven gedurende de dag door haar te laten geloven dat je alleen melk terwijl anderen alleen formule, suggereert KidsHealth.

stap 5

Biedt uw baby de fles met de formule 's nachts in plaats van uw borst. Als de baby gewoonlijk meerdere keren eet gedurende de nacht, vervangt een van de voedingen tegelijkertijd en geleidelijk te komen tot die alle nachtelijke voedingen van formule.

stap 6

Druk uw melk 's nachts. Als u wilt uw melkproductie 's nachts minimum te beperken, te uiten net genoeg om te voorkomen dat u het gevoel gezwollen of ongemakkelijk. Als u wilt uw lichaam te stimuleren om te blijven produceren van melk de hele nacht ook al bent u geen borstvoeding geven, gebruik dan een borstkolf en opslaan van de melk die je verzamelt voor gebruik overdag.

waarschuwingen

  • Als je baby diarree, braken, schilferende of rode huid, extreme vermoeidheid, of zwakte ontwikkelt na het consumeren van de formule, een arts waarschuwen. Dit kan teken van een allergie voor de formule.

Tips

  • Baby's die borstvoeding krijgen vereisen een vitamine D supplement van 400 IU per dag, zelfs als ze krijgen enkele flessen formule per dag. Echter, als uw baby krijgt ten minste 32 oz. formule in een periode van 24 uur, dat ze niet langer behoefte aan een vitamine D-supplement.