Hoe maak je een Baby Get to Stop gooien van een Cup

Hoe maak je een Baby Get to Stop gooien van een Cup

Als ouder, het is onmogelijk om niet enthousiast te krijgen wanneer je kleintje pakt een speeltje of beker op zijn eigen voor de eerste keer. Minder leuk is echter wanneer hij gaat de beker op de vloer weer gooien. Het goede nieuws is dat als je baby is het gooien van zijn kop, hij is waarschijnlijk niet handelen uit agressie. Het meest waarschijnlijk, hij probeert om je aandacht te krijgen of gewoon het ontdekken van het mysterie van de zwaartekracht. Terwijl je waarschijnlijk niet in staat zal zijn om dit gedrag volledig te stoppen, zijn er dingen die je kunt doen om het te beheren.

Stap 1

Laat je baby wat te doen en te gebruiken verbale commando's. In plaats van alleen het oppakken van de beker van de vloer elke keer, zet de beker in de handen van je baby en hem te laten zien hoe om het neer te mooi te zetten. "Nee" zeggen als hij gooit, en gebruik een positief woord als "zacht" zoals u het mooi te plaatsen naar beneden.

Stap 2

Loven en te versterken. Als uw baby leert om je positieve voorbeelden te volgen, prijs hem door te zeggen: "Goed gedaan." Versterking van goed gedrag door te glimlachen en het aanbieden van meer melk of een speeltje.

Stap 3

Gebruik natuurlijk gevolgen voor slecht gedrag te ontmoedigen. Weiger te halen de beker als je baby gooit het op de grond. De kans is groot, hij leert dat het gooien van de beker betekent niet meer melk.

stap 4

Anticipeer redenen voor het gooien en te voorkomen dat het. Een baby kan een kop te gooien, want hij wil uw aandacht tijdens het drinken. Overwin deze situatie door te gaan zitten met hem, terwijl hij drinkt uit de beker. Als hij gooit, omdat hij vol is, op zoek naar tekenen dat zijn drinken vertraagt ​​en help hem zet de beker zachtjes naar beneden.

stap 5

Gebruik alternatieven. Help je baby act van zijn foute impuls op voorwerpen die hij is toegestaan ​​om te gooien, zoals ballen of zitzakken. Laat hem het verschil tussen de dingen die veilig zijn om te gooien en dingen die niet.