Hoe maak je een Baby Boy & # 039 wijzigen; s Diaper

Hoe maak je een Baby Boy & # 039 wijzigen; s Diaper

Niet iedereen instinctief weet hoe je een luier goed te veranderen. Veel first-time ouders en mensen met een gebrek aan eerdere ervaring in babyverzorging angstig bij de gedachte ervan. De mogelijkheid om steeds de doelstelling om een ​​stroom van urine kan maken veranderende luier van een baby boy's bijzonder intimiderend. Echter, zodra u het proces te leren, de praktijk is alles wat nodig is om een ​​luier veranderende pro geworden.

Stap 1

Kies een geschikte plek die gemakkelijk toegang tot alle items die je nodig hebt maakt. Commodes werken goed, maar een vlakke ondergrond zal zo lang als een aankleedkussen of een handdoek onder de baby kan worden geplaatst om rotzooi te voorkomen dat te doen. Laat de baby boy onbeheerd achter als je werkt op een oppervlak boven het maaiveld.

Stap 2

Verwijder de kleding van de baby om toegang te krijgen tot de luier gebied. Als de jongen tollen of proberen om weg te komen, waardoor hij een stuk speelgoed om te spelen met hem zou bezig te houden en maak het hele proces gemakkelijker.

Stap 3

Maak de vuile luier. De manier om dit te doen zal afhangen van de vraag of de luier doek of wegwerp. Voor katoenen luiers, verwijder de veiligheidsspelden of maak de klittenband lipjes aan elke kant dat de luier op zijn plaats houden. Voor wegwerpluiers, trek de plakstrips aan de luier los. Heeft de luier gewoon nog niet verwijderen.

stap 4

Trek de voorste helft van de luier om het gebied dat moet worden schoongemaakt bloot te leggen, en vouw het in de helft onder de baby, schone kant naar boven. Omdat het enige tijd zal nemen om dit gebied grondig te reinigen, overweeg dan het plaatsen van een doekje of doek over de penis als de billen en de gebieden rond de penis worden gereinigd om te voorkomen dat de baby het maken van een puinhoop als hij plast tijdens het proces.

stap 5

Reinig het hele luier gebied goed met zeep, warm water en een washandje of luier doekjes. Het kan nodig zijn om de benen van de baby te houden en til zijn bottom-up met één hand terwijl de andere hand reinigt. Nadat de baby schoon afgeveegd, toepassing luier crème of vaseline, indien gewenst, te voorkomen of te behandelen luieruitslag.

stap 6

Til de heupen van de baby naar de oude luier uit schuiven van onder hem, en schuif de nieuwe luier. De achterkant van de nieuwe luier moet ter hoogte van zijn middel zijn.

stap 7

Richt de penis van de baby naar beneden, en dan bevestig de schone luier. Het richten van de penis naar beneden wordt voorkomen dat urine lekt boven de taille. Om de luier, hechten de uiteinden van een doek luier met veiligheidsspelden of klittenband of verpakt plakstrips rond te hechten aan de voorzijde van de luier bij gebruik van wegwerpluiers.

stap 8

Ongedaan maken van de baby, gooi de vuile luier en was uw handen grondig.

waarschuwingen

  • luiers van de baby veranderende te weinig kan leiden tot pijnlijke luieruitslag. Controleer baby minstens elk uur of twee zorgen dat hij niet te worden gewijzigd.

Tips

  • Als de huid van de baby lijkt gevoelig voor doekjes luier, probeer hypoallergeen doekjes of een nat washandje.

Wat je nodig hebt

  • Luiertafel of mat
  • Wipes of nat washandje
  • Luier crème of vaseline (optioneel)