Hoe maak je een automatische BB Gun

Een automatische BB geweer, ook bekend als een pneumatisch pistool BB, verschilt van de traditionele veer zuiger BB gun; een BB pistool met een veer zuiger heeft een vat die scharniert en wordt met de hand bediend door middel van een hefboom die ervoor zorgt dat de zuiger te bewegen. Wanneer de zuiger beweegt, wordt de veer samengedrukt en de trekker wordt gebruikt om de gecomprimeerde veer los. De BB wordt vervolgens uitgezet. Daarentegen automatische BB geweer is een pistool dat perslucht om het projectiel BB verdrijven gebruikt. U kunt een enkele slag automatische BB geweer te bouwen thuis in 20 minuten.

instructies

Het proces

1 Boor een gat in het centrum van de 1/2-inch kunststofkap met de 1/4 boor.

2 Vul het uitwendige van de 2-1 / 2 inch stuk 1,5-inch pijp en de binnenkant van de 1-1 / 2 plastic adapter. Spreid lijm in de adapter waar het is gegrond. Lijm de buitenkant van de 2-1 / 2-inch stuk pijp; Steek de 2-1 / 2-inch lange stuk plastic pijp in de 1/2-inch plastic adapter.

3 Lijm aan de binnenzijde van de 1/2-inch cap. Plaats de dop op het blootgestelde uiteinde van de 1-1 / 2 inch kunststof buis adapter. Knijp de 2-1 / 2-inch plastic pijp sectie en de 1/2 plastic kapje bij elkaar stevig vast, zodat de naden te voldoen.

4 Boor een gat in de nok van de 1-1 / 2-inch plastic adapter met behulp van de 1/8-inch boor; maken het gat, zodat het gaat in het midden van de aangesloten plastic stukken, doch niet doorheen. Hiervoor de teflon tape met de 1/8-inch plastic nippel en schroef de nippel in de voorkant van de blaaspijp.

5 Toepassen teflon tape om de 3/8 inch plastic nippel en schroef de nippel in het voorste deel van de blaaspijp. Hiervoor de teflon tape om de Quick Connect en invoegen in de back-end van de klap pistool.

6 Bevestig de klap pistool op de kunststof buis constructie waar u het gat geboord, het verdraaien van de blaaspijp en de bijgevoegde componenten.

7 Zand het oppervlak van de kap met de 1/4-inch gat. Schuif de 24-inch remleiding door het gat; zorg ervoor dat de lijn te duwen helemaal door tot het einde van de lijn stopt vlak voor het gat in de binnenkant van de dop. Gebruik JB lassen om de lijn in de juiste positie vast te stellen.

8 Laad BB rondes in de achterkant van het apparaat en sluit af met de schroefdop. Haak uw luchtcompressor.

Hints

  • U kunt schilderen de kunststof constructie voor een aantrekkelijker automatische BB gun.
  • Test het apparaat voor gebruik. Gebruik het apparaat rond structuren of mensen die niet gebruiken.