Hoe maak je een angst voor de Balance Beam Overcome

Hoe maak je een angst voor de Balance Beam Overcome


Turnen is een sport die fysieke fitheid en mentale voorbereiding combineert. Een sterke combinatie van beide is belangrijk voor goed presteren in de praktijk en de concurrentie. Op de evenwichtsbalk, kunnen mentale voorbereiding moeilijker te beheersen dan de fysieke paraatheid. De evenwichtsbalk is slechts vier duim breed, waardoor veel ruimte voor fouten en de constante dreiging van een val verlaten. Vertrouwen op de balk is moeilijk te handhaven, maar essentieel voor succes.

instructies

Hoe maak je een angst voor de Balance Beam Overcome

1 Laat de balk, gebruik maken van een mat of een balk pad en vragen voor het spotten totdat je voldoende vertrouwen om de vaardigheid doen op uw eigen zijn. Neem de juiste progressies of een back-up in progressies om opnieuw te winnen vertrouwen in een gevreesd vaardigheid.

2 Gebruik visualisatie technieken om een ​​angst voor de evenwichtsbalk te overwinnen. Dr. Alan Goldberg, een sportpsycholoog, suggereert de tijd neemt om een ​​vaardigheid te oefenen mentaal 15-20 keer per dag door voor te stellen hoe de vaardigheid eruit ziet, voelt en klinkt als op de balk.

3 Handhaven concentratie en een positieve houding ten opzichte van meester vaardigheden in de sportschool en in de concurrentie. Concentreer je op de stappen die u moet nemen om de vaardigheid met succes te voltooien. Focus op wat je moet doen om de vaardigheid te landen, in plaats van wat er kan gebeuren als je valt.

4 Praat door de vaardigheid met je coach of een andere turnster om vertrouwen te winnen. Uw coach moet weten wat je in staat bent en zal u niet aanmoedigen om een ​​vaardigheid die je nog niet klaar voor te doen.

5 Vermijd werken aan een gevreesde vaardigheid te lang. Indien mogelijk, laat de vaardigheid tot uw volgende praktijk. te veel tijd te besteden aan een moeilijke vaardigheid zal waarschijnlijk het verhogen van uw frustratie en uw vermogen om de vaardigheid doen afnemen.

Hints

  • Vergeet niet dat angst een goede veiligheidsmaatregel kan zijn. Neem altijd de juiste stappen om een ​​nieuwe vaardigheid op de evenwichtsbalk te leren.