Hoe maak je een afgezwakt en Spier Vrouwelijk Lichaam Krijg

Hoe maak je een afgezwakt en Spier Vrouwelijk Lichaam Krijg

Sommige vrouwen maken over het ophopen te veel van het doen van spieropbouwende oefeningen. Echter, een reguliere regime van de versterking van de activiteiten voegt mager spierweefsel, tonen je lichaam en zelfs verbrandt vet door het verhogen van uw ruststofwisseling. Voor oudere vrouwen, bouwspier verhoogt ook botdichtheid, waardoor het risico van osteoporose. Het krijgen van een afgezwakt en gespierd lichaam eisen te doen regelmatige aërobe activiteit, of anders overtollig lichaamsvet verbergt uw gebeeldhouwde spieren. Als u verwondingen of gezondheidsproblemen hebben, spreken met een arts voordat zij een sterkte-opleiding regime.

Stap 1

Warm-up voor de juiste krachttraining. In plaats van rekken strakke spieren en gewrichten, doe het licht aërobe beweging gedurende minstens 10 minuten. Joggen of marcheren in de plaats. Zodra je warm voelt, haal diep adem, contracteren uw core spieren en doen sommige stukken en gezamenlijke rotaties.

Stap 2

Employ goede vorm. Houd je buikspieren gecontracteerd als je werk te besteden. Vermijd het vergrendelen ellebogen of knieën op uitbreidingen. Als je gewichten, hoepels, kettlebells of weerstand banden te gebruiken, houdt een stevige grip, maar voorkomen dat over-aangrijpend. Ontspan je kaak. Adem in op de inspanning en adem uit op de release.

Stap 3

Voeren samengestelde oefeningen. Als je algehele sterkte en afgezwakt spieren, gericht zoeken naar meer dan een spiergroep maakt uw training effectiever. Bijvoorbeeld, in plaats van het doen van eindeloze biceps krullen, koppelen ze met diepe squats aan uw onderlichaam werken op hetzelfde moment. Doe lunges met borstvinnen persen.

stap 4

Bereiken spiervermoeidheid. Bouwen meer spieren en uithoudingsvermogen door het doen van voldoende herhalingen en het gebruik van voldoende weerstand om uw doelgroep spieren vermoeidheid. Zoals je conditie en kracht te krijgen, kunt u gewicht te verhogen of kies meer uitdagende moves, zoals het verplaatsen van triceps extensies dips triceps van een halterbank.

stap 5

Combineer weerstand oefeningen met cardiotraining. Combinatie workouts zoals Boot Camp en circuit training heb je afwisselend krachtige beweging en het versterken van het werk, zodat je overtollig lichaamsvet zoals je spieren op te bouwen branden. U kunt er ook voor kiezen om snelle gymnastiek te doen of power yoga rekt die toon al uw grote spiergroepen, terwijl het houden van uw hartslag hoog. Pushups, burpees, plank pose, plyometrics, jumping jacks en zonnegroet zijn goede keuzes.

stap 6

Plan rustdagen in je routine. Intense krachttraining stelt eisen aan uw spieren, pezen, gewrichten en gewrichtsbanden. Voorkom schade en houden je motivatie door het variëren van je training en waardoor uw lichaam te herstellen. U kunt zich richten op verschillende spiergroepen op verschillende dagen of plan een dag van gematigde cardiovasculaire oefening, zoals een lange wandeling of langzaam joggen, in plaats daarvan.

Tips

  • Drink water om gehydrateerd te blijven tijdens en na je training.