Hoe maak je een 6 pack snel te krijgen die kraken

Voor sommigen van ons, het was Bruce Lee in "Enter the Dragon." Voor anderen, misschien Brad Pitt in "Fight Club." Het was dat moment dat je keek naar de film scherm en zag een kabbelend six-pack van perfectie en dan keek neer op uw eigen slappe maag met popcorn kernels vast in de plooi van uw flab en dacht: "Ik ga als dat . '

instructies

1 Maak een calorie-tekort. Geen bedrag van ab kraken kan doordringen door het lichaam vet dat is meer dan 3/4 inch dik. Het creëren van een calorie-tekort zal ertoe leiden dat uw lichaam om de buik vet dat in de weg staat van u onthullen uw goed gebeeldhouwde abs om de wereld te verbranden. Eet minder, en het verhogen van uw aërobe activiteit.

2 Maak een ruimte waar je je ab oefeningen kan uitvoeren. Als je behoort tot een sportschool, heb je een voordeel als uw sportschool is gebonden aan een aantal opties voor het doen van de buik crunches hebben.

Als u niet beschikt over een lidmaatschap van de sportschool hebben, gewoon vinden een gebied van tapijt of verdieping, waar u genoeg ruimte om te leggen op je rug liggen met je knieën gebogen. Als de vloer is hard, kunt u een mat te leggen op.

3 Doe je ab crunches op een regelmatige basis. Als je serieus bent over het bereiken van snelle resultaten, dan heb je ze wilt ten minste vijf dagen per week te doen. Hoewel het verleidelijk is, doen ze niet elke dag als je spieren nodig hebben rustdagen weer op te bouwen en in omvang toenemen.

4 Duw jezelf op de intensiteit en het aantal herhalingen je doet als je je buikspieren crunch. In de regel, het dubbele van het bedrag van crunches u vertrouwd mee bent. Dit betekent dat als je kunt krijgen tot 50 voordat het wordt moeilijk doen 100. Als 100 is geen probleem, doen 200.

Hints

  • Zuig je buikspieren aan als je ze crunch. Als je ze te bouwen, je wilt dat ze verschijnen als gedefinieerd en gebeeldhouwde, en niet als uitstekend als een gut.Provided je een teveel aan lichaamsvet in de weg te gaan hebben, 100-200 crunches moeten beginnen om resultaten te produceren binnen enkele weken.
  • Zorg ervoor dat als je je buikspieren crunch u isoleren je buikspieren. Veel mensen maken de fout om te oefenen of het uitpersen van hun rug of nek spieren bij het doen van abs. Alle spanning moet in je buikspieren.