Hoe maak je een 50 Amp RV Plug Adapter

Hoe maak je een 50 Amp RV Plug Adapter


Het bouwen van een 50-amp power adapter verhoogt uw opties voor RV camping. Veel RV parken bieden 30- of 50-amp aansluitingen maar niet beide op dezelfde plaats. De adapter zal het aantal campings kunt u gebruik maken verhogen, en het zal u toestaan ​​om de macht te vinden bij een meerderheid van de RV parken. Het netsnoer is eenvoudig op te bouwen met de basisinstrumenten.

instructies

1 Gebruik draadscharen aan elk uiteinde van het netsnoer gesneden om de bestaande pluggen te verwijderen. Als het snoer is aangesloten op 30- of 50-amp vermogen, laat de vrouwelijke 30-amp-verbinding of de mannelijke 50-amp verbinding intact.

2 Draai de kruiskopschroeven op de vrouwelijke 30-amp stekker met een schroevendraaier. Gebruik de kniptang om terug schil de zwarte draad coating. Dit zal de kleinere draden bloot te leggen binnen de grote kabel. Gebruik de kniptang om een ​​klein deel van de coating te ontdoen van elke individuele draad.

3 Steek de witte draad in het zilver verbinding en draai de bijbehorende schroef om de draad vast te zetten. Plaats de zwarte draad in de gouden aansluiting en draai de bijbehorende schroef om de draad vast te zetten. Steek de groene draad in de groene aansluiting en draai de bijbehorende schroef om de draad vast te zetten. Trek de zwarte kabel deksel over de draden en maak een aantal wikkels van elektrische tape om de stekker te beveiligen.

4 Gebruik de kniptang om clip het andere uiteinde van de kabel en schil de cover terug om de kleinere draden bloot te leggen in de kabel. Gebruik de kniptang om een ​​klein deel van de coating te ontdoen van elke draad. Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven op de 50-amp stekker los te maken.

5 Sluit de zwarte draad aan de gouden aansluiting en draai de bijbehorende schroef om de draad vast te zetten. Sluit de groene draad aan op de groene aansluiting en de witte draad om de zilveren verbinding. Draai de bijbehorende schroeven om de draden vast te zetten. Trek de zwarte kabel deksel over de draden en wikkel ze met elektrische tape om de 50-amp stekker veilig te stellen.

Hints

  • U kunt een deel van uw bestaande voedingskabel te gebruiken om de adapter te maken en geld te besparen.
  • Controleer of alle aansluitingen in orde zijn en test de adapter voordat u gaat kamperen.