Hoe maak je een 4-4-2 Speel met een Diamond Middenveld in Voetbal

De formatie 4-4-2 voetbal is misschien wel de meest gebruikte formatie in het spel, want er zijn een paar manieren om deze formatie werk gebaseerd op het team te maken. Een variant heeft een ruit op het middenveld. Op het eerste gezicht lijkt het ontbreken van een naar voren om een ​​limiet te plaatsen op de lijn halen. Echter, wanneer goed uitgevoerd, de middenvelders en de verdedigers spelen een meer offensieve rol als de situatie zich voordoet.

instructies

Hoe maak je een 4-4-2 Speel met Diamond Middenveld in Voetbal

1 Breek het team in vier verdedigers, vier middenvelders en twee naar voren. Plaats uw spelers in de juiste posities op basis van individuele vaardigheden.

2 Bepaal hoe u wilt dat de verdedigers te worden geplaatst. In deze formatie moet het middenveld in een diamant, maar de verdediging kon worden opgesteld dwars door, in een diamant of in een boog. De laatste van deze drie opties elimineert de stop, waardoor hem of haar een veegmachine, dus er zullen twee veegmachines. Wanneer u kiest voor positionering die het team geeft twee veegmachines, creëert het algemeen een situatie waarin een van de veegmachines een zeer specifieke rol bewaken grootste offensief bedreiging van het andere team speelt. Veegmachine kleeft aan deze speler als lijm en pogingen om zijn invloed op het spel zoveel mogelijk verminderen.

3 Kies de middenvelder die zal deel uitmaken van de diamant. De linker en rechter middenveld aan die voor de meeste formaties. Echter, het centrum middenvelder beweegt heen en het centrum naar voren uit andere formaties gaat terug het creëren van een diamant in het middenveld. Het centrum middenvelder speelt tien yards achter de spits en vijf yards achter elke kant middenvelder. Dit is de sleutel tot deze formatie. Deze twee centrale middenvelders, de voorste (die een spits in een andere samenstelling zou zijn) en het centrum middenvelder die onderaan de diamant maakt, spelen de grootste rol spelen formatie door zowel aanval en verdediging. Zij moeten communiceren en anticiperen op wat er nodig is van hen, of ze een offensief staking zou moeten maken of hang naar overtreding van de andere teams 'te stoppen. Bewustzijn en concentratie is van cruciaal belang voor deze middenvelders.

4 Kies het naar voren. Deze twee vooruit moeten snelheid, behendigheid en het anticiperen op wat de ander gaat doen bezitten. Deze forwards moeten werken in combinatie met elkaar, blijf in de nabijheid, en zich bewust zijn van de gunstige hoek de bal naar het midden passeren in een poging om het opzetten van een teamgenoot. Het cardiovasculaire aard van deze positie wordt vergroot als gevolg van de ontbrekende naar voren, als twee mensen doen het offensief werk van de drie.

Hints

  • Echt om je spelers weten, zoals ze te plaatsen op de plek die het meest accentueert hun talenten is even belangrijk als de uitvoering ervan. Focus op het idee dat dit een team en elke positie is uiterst belangrijk. Spelers en fans geloven vaak dat het doel scorer is de beste speler op het veld, maar zonder dat iedereen doet zijn of haar baan, zou het doelpunt niet in de positie om te scoren.
  • Elke formatie kost tijd om uit te voeren, maar hoe hoger het niveau van de spelers minder tijd die nodig. Geduld is belangrijk op de beginner niveau.