Hoe maak je een 25 pk Mercury Boat Motor Problemen

Veel mensen vinden zichzelf het oplossen van een 25 PK Mercury boot motor nadat de boot niet is gebruikt voor enkele maanden. Door te begrijpen hoe de motor op te lossen, kan een persoon ook begrijpen wat voor soort dingen die ze moeten vermijden dat het doen van de motor in de eerste plaats kan hebben beschadigd.

instructies

1 Concentreren op het begrijpen als er een vonk in de motor en wanneer de brandstof wordt bereikt de motor. Dit zijn de twee dingen die het vaakst zijn de daders wanneer er een probleem is met een 25 PK Mercury boot motor. Hoewel problemen kunnen uit andere bronnen, is het onwaarschijnlijk.

2 Problemen met de ontsteking met behulp van een vonk detector. Auto aanbod winkels verkopen deze detectoren. Ze hoeven niet te specifiek worden gedaan om de vonk in een 25 PK Mercury boot motor te detecteren. Een generiek vonk detector zal doen. Stel de opening aan de detector 3/8 inch. Crank de motor om te zien of er een vonk. Vergeet niet om te controleren of een vonk op zowel de 25 PK Mercury boot motor cilinders. Als er een vonk, is er een goede kans dat het contact is niet het probleem.

3 Controleer de zwarte en gele draden als er geen vonk. Dit kan door het uit de schakeldoos en te vervangen door een nieuwe draad. Als er een vonk na vervanging van de draad, is het probleem opgelost.

4 Problemen met de carburateur, als er nog geen vonk, door te kijken en te voelen voor eventuele kleverige smurrie dat is de binnenkant van de carburateur. Te veel van deze smurrie kan de carburateur overloopt. Wanneer een overflow in een 25 pk kwik boot motor gebeurt, kan de motor overspoeld te worden en maken het moeilijk voor de kleppen te sluiten.

5 Verwijder de tankdop om de oude brandstof af te tappen. Geniet van de carburateur in een carburateur schoonmaken oplossing. Probeer niet om de belangrijkste straal uit de carburateur te verwijderen totdat de carburateur is geweekt gedurende ten minste een uur naar de plakkerigheid te verwijderen.

6 Verwijder de belangrijkste jet van de carburateur door het plakken van een platte schroevendraaier door een gat in de carburateur om de jet te verwijderen. Probeer niet om de brandstof jet openen met een stukje draad of metaal. In plaats daarvan, spoelen en te genieten van de jet en dan spuit de jet met perslucht. Dit zal de smurrie dat de brandstof was het stoppen van de juiste stromen te verwijderen.

7 Vervang de jet in de carburateur en zet de carburateur terug in de 25 HP kwik motor.

Hints

  • Controleer of alle slangen slangen en aansluitingen goed vast zitten voor het openen van de carburateur.
  • Geen brandstof te verlaten in de tank na het vaarseizoen is beĆ«indigd. Dit kan de kans op problemen die zich de volgende keer dat de motor is used.Do niet gebruiken startvloeistof om te testen uw motor.Never ontkoppel alle draden wanneer het contact wordt ingeschakeld om te verhogen "op."