Hoe maak je een 2006 Jayco Jay Thermostaat Wire

Hoe maak je een 2006 Jayco Jay Thermostaat Wire


De 2006 reizen Jayco trailer modellen maken gebruik van een eenvoudige tweedraads thermostaat naar de oven en de binnentemperatuur te controleren. Bedrading van de thermostaat is eenvoudig met een kleine schroevendraaier en de twee draden die zich voeden uit de oven bedieningspaneel plus de grond draad. Elke twee-draads thermostaat model is compatibel met het systeem, en tal van handmatige en digitale opties zijn beschikbaar in bouwmarkten. De high-end digitale modellen kunnen meerdere dag programmering, en sommige bieden een afstandsbediening voor aanpassingen van het bed of in een stoel in de trailer.

instructies

1 Gebruik een schroevendraaier om de oude thermostaat van de muur te verwijderen. Neem de draad plaatsing op de rug van de oude thermostaat en de plaatsing opnemen. De witte draad zal de "W", raakt u de zwarte raakt de "G" of gemalen, en de rode raakt de "RC".

2 Gebruik de schroevendraaier om elke schroef tegen de klok in draaien tot de draden vrij zijn van de thermostaat.

3 Controleer de draad tips voor beschadiging en corrosie. Gebruik een kniptang of een tang om een ‚Äč‚Äčkort gedeelte van de cover strip uit de draadeinden. Dit onthult een nieuw gedeelte van de draad zonder corrosieve schade. Snijd de beschadigde tip gedeelte van de draad met draad cutters.

4 Draai de schroeven aan de achterkant van de nieuwe thermostaat. Houd de zwarte draad tip onder de "G" gemerkt schroef. Draai de schroef op de zwarte grond kabel aan te sluiten. Plaats de witte draad in het kader van de "W" gemerkt schroef en draai de schroef vast. Houd de rode draad in het kader van de "RC" gemerkt schroef en draai de schroef vast.

5 Plaats de batterijen in de digitale thermostaat, of gebruik maken van een handmatige thermostaat en sla de accu's. Zet de oven en test de thermostaat.

6 Houd de nieuwe thermostaat tegen een kast of lage muur staat. Gebruik een boor om de thermostaat met de meegeleverde schroeven te monteren.

Hints

  • Monteer de nieuwe thermostaat sluit het centrum van de aanhangwagen. In de middelste stand zorgt ervoor dat de warmte-niveau heeft een nauwkeurige graadmeter voor elke slaaphouding.
  • Gebruik een thermostaat met een "off" control. Je wilt niet voortdurend lopen de oven in uw trailer.