Hoe maak je een 1989 model Yamaha ATV Identificeer

Hoe maak je een 1989 model Yamaha ATV Identificeer


Genichi Kawakami, de zoon van de president van Nippon Gakki, opgericht Yamaha Motors en begon met het maken van motoren kort na het einde van de tweede wereldoorlog. Nippon Gakki later werd de Yamaha Corp. Yamaha Motors haar eerste motorfiets in augustus 1954 en ging over tot andere producten, zoals all-terrain voertuigen, waterscooters en sneeuwscooters vervaardigen. Het bedrijf produceerde een driewielige ATV model in 1980. De eerste vier-wiel ATV werd in de Verenigde Staten in 1984. Alle Yamaha ATV's geïntroduceerd hebben 17-cijferige identificatienummers van voertuigen die kunnen worden gebruikt voor het modeljaar en andere waardevolle informatie te identificeren specifiek voor de ATV.

instructies

1 Zoek de VIN aan de onderzijde van het frame of de titel van het voertuig. Het zal een 17-tekenreeks van letters en cijfers zijn. VIN niet de letters I, O of Q om verwarring te voorkomen. Noteer de VIN.

2 Controleer de tweede brief is een Y. Dit geeft Yamaha vervaardigd de ATV.

3 Vind de 10e teken in het VIN. Dit moet de letter K van het modeljaar 1989 aan te geven zijn.

Hints

  • VIN decoders zijn online beschikbaar die een compleet overzicht van de informatie in de VIN-informatie zal verstrekken.