Hoe maak je Dune Buggy

Het bouwen van een buggy kan net zo spannend als het besturen van een. Dit artikel geeft u een goed uitgangspunt in het bouwen van uw eigen buggy. Voordat u begint, zoeken op het internet voor buggy ontwerpen en blauwdrukken. U moet weten hoe u wilt dat de buggy te kijken alvorens te beginnen.

instructies

1 Zoek een droge plek om te werken. Voldoende ruimte nodig om te bewegen. Idealiter vindt u een binnen- of overdekte werkgebied wilt u uw project te beschermen tegen de elementen.

2 Opgezet oppervlakte plaat of jig armatuur. Koop een rechthoek metalen hoek of een kleine 'ik' beam van de plaatselijke schroothoop. Het moet 10 voet lang en 32 duim breed. Plaats vier kruis stukken. Spoel en glad alle stukken. Niveau het met metalen schijven.

3 Zodra u in de buurt en het niveau is op zijn plaats, te beginnen op de pre-assembleren. Neem drie stukken van rechte en schone 2-inch met 2-inch box buis en leg ze op de mal klemmen of oppervlak plaat. Bolt of tack lassen ze van links naar rechts. Weld een 12-inch stuk op elk uiteinde van de armatuur en een andere in het midden.

4 Snijd een diepe, kleine inkeping aan de bovenrand van th armatuur met een hack zaag. Het moet diep genoeg zijn voor de metalen draad of string die later zal worden geïnstalleerd om te verblijven in place to be. Na het snijden van de inkeping, bevestigt de draad of touw aan de ene kant en rek aan het andere uiteinde. De string of draad moet zeer krap. De draad of touw zal gaan onder de drie dwarsstukken en bovenop de uiteinden van het armatuur.

5 Schoon, vet en verf alle benodigde onderdelen. Installeer de transmissie en de motor.

6 Gebruik de blauwdrukken voor de buggy te monteren. demonteer dan de onderdelen voor de finale lassen, detaillering, slijpen en schilderen.

7 Monteer het frame. Bepaal de wielbasis van de buggy. Center en zet de voor- en achtervering.

Hints

  • Wees grondig met metingen. Meet alles twee keer voor het snijden.
  • Als u niet beschikt over een lasser, dan delen kunnen gewoon worden aan elkaar geschroefd.
  • Er zijn een zeker gevaar bij het werken met elektrisch gereedschap. Wees altijd voorzichtig.