Hoe maak je Colloïdaal zilver met een batterij

Hoe maak je Colloïdaal zilver met een batterij


Colloïdaal zilver bevat microscopisch kleine zilverdeeltjes en ionen in de vloeistof zitten. Voorstanders zeggen dat het heeft vele voordelen voor de gezondheid, of verbruikt of lokaal gebruikt. Het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, maar zegt dat er geen wetenschappelijk bewijs voor de veiligheid of doeltreffendheid van colloïdaal zilver te ondersteunen. Hoewel u colloïdaal zilver kunt kopen, kunt u ook uw eigen gebruik van de batterij te genereren.

instructies

Bouw de Generator

1 Bevestig elke "alligator" klem aan een adapter, het afsnijden van de ongebruikte accukabel.

2 Bevestig de positieve polen van twee van de accu naar de negatieve polen van de andere twee.

3 Reinig de zilveren staven met de nylon scrub pad. Bevestig de twee klemmen om de zilveren staafjes en een adapter op elk van de batterijparen. Een staaf positief zal zijn, en de andere zal negatief zijn.

4 Reinig de glazen flacon met het nylon pad en papieren handdoek, te spoelen met gedestilleerd water. Vullen van de houder met 8 oz. gedestilleerd water.

Genereer Colloïdaal zilver

5 Bevestig de polen van de twee batterijparen een reeks van vier batterijen genereren stroom creëren.

6 Plaats het eind van elk zilver staaf in het water. De staven dient 1,5 tot 2 inch uit elkaar, evenwijdig aan elkaar.

7 Let op de tijd. Na ongeveer 15 minuten, besteden veel aandacht aan de zilveren staven. het niveau van zilverionen is het bereiken van de juiste concentratie - tussen de 15 en 30 minuten, zult u een dunne, gele bosje tussen hen te zien. Na vijf minuten, verwijder de negatieve staaf van het colloïdaal zilver. Twee minuten later, verwijder de positieve staaf.

8 Sla de nieuw gecreëerde colloïdaal zilver in UV-bescherming glas of high-grade plastic fles.

Hints

  • Neem altijd voorzorgsmaatregelen bij het werken met elektriciteit, met inbegrip van het dragen van beschermende kleding.
  • Overconsumptie van colloïdaal zilver kan nadelige gevolgen voor de gezondheid, inclusief permanente verkleuring van de huid.