Hoe maak je colloïdaal zilver gebruik van 12 Volt

Hoe maak je colloïdaal zilver gebruik van 12 Volt


Waardoor een colloïdale suspensie van zilver is een eenvoudig proces, maar vereist zuiverheid van het zilver en water ingrediënten. Veel bedrijven verkopen colloïdaal zilver generatoren voor veel meer dan de kosten van de benodigde onderdelen. Bouw je eigen 12 volt generator en maak colloïdaal zilver goedkoop, zodat je een constante aanvoer bij de hand kunt houden.

instructies

1 Sluit een alligator clip voor zowel de uitgang draden op de 12 volt voeding. Strip 1/4 inch van de isolatie van de draadeinden met draad messen. Leg de kale draadeinden in de open klem connectoren aan de achterkant van de alligator clips en knijp de klemmen gesloten met een tang.

2 Giet 12 tot 16 oz. gedestilleerd water in een schone glazen pot.

3 Knip twee stroken van zilverdraad, of zilveren lint bij 8-inch lengtes. Klem het einde van een zilver strip in één van de krokodillenklemmen en andere zilver strook in de andere klem.

4 Buig de zilveren strips over de rand van de pot met ten minste 3 inch ondergedompeld in het gedestilleerde water. Plaats de strips, zodat ze elkaar niet raken.

5 Steek de 12 volt transformator in een stopcontact en laat het de macht te sturen naar de zilveren strips voor ongeveer 20 minuten. Bekijk de zilveren ontbinden deeltjes van colloïden en ionische zilver in het water totdat het een duistere witte kleur verandert. Trek de stekker en verwijder de zilveren strips. Leg een deksel op de pot en houd de colloïdaal zilver op een donkere plaats bij kamertemperatuur. Sta niet toe dat de oplossing voor contact met de innerlijke pot deksel te maken.

Hints

  • Schud het water als je colloïdaal zilver te maken voor een betere colloïdale suspensie met minder ionische zilvergehalte. Gebruik een aquarium pomp met een glazen buis in het gedestilleerde water voor agitatie tijdens het gebruik van colloïdaal zilver generator.