Hoe maak je caddy voor een golfer

Hoe maak je caddy voor een golfer


Golf is al moeilijk genoeg voor iemand die probeert om de cursus aan te pakken door hemzelf, om zo een caddy u waardevolle advies kan bieden aan uw golfer. zijn prestaties en zelfs - - U kunt de ervaring van je golfer te verbeteren door te weten wat te doen, terwijl het dragen van zijn tas. Een caddy kan concreet advies, alsmede immateriële kwaliteiten te bieden. Als je op het punt om caddy in een professioneel toernooi, of wilt u regelmatig caddy op een prive-golfclub zijn, zijn er manieren van dienst te zijn naar de speler.

instructies

1 Bereid je voor op de ronde. Een goede caddie kent de dress code voor de club, die een shirt met kraag of slab met de naam van de club kunnen zijn. Zorg ervoor dat uw eigen comfort en veiligheid door zich te verkleden voor het weer. Draag altijd een hoed om je huid te beschermen tegen de zon. Een breedgerande hoed biedt de meest dekking. Veel caddies dragen lange mouwen in elk weertype aan de zon schade aan de armen te minimaliseren. En als u gevoelig voor huidirritaties van poison ivy of andere planten zijn, draag een lange broek.

Breng caddy benodigdheden zoals zonnebrand, lichte snacks, water, ten minste één handdoek, divot repair tool, scorecard, yardage boek, tees en potloden.

2 Ken de bijzonderheden van de golfbaan. De meeste caddies zal de golfbaan te spelen, indien toegestaan, of in ieder geval te lopen voordat ze daar caddy. Houd geestelijke en geschreven aantekeningen over elke hole. Bijvoorbeeld, richten zich op plekken om dergelijke voorkomen als verborgen streams of bijzonder diepe rough niet gezien vanaf de voorkeur tee shot landing gebied. Noteer welke plekken bieden redelijk vlak ligt voor uw speler.

U kunt zelfs schema elke gat voor je speler, met afstanden naar de green van een aantal monumenten zoals struiken of fairway bunkers. Teken een apart beeld van de groene en de helling neigingen. De notebook zal niet alleen handig voor u, uw speler kunnen sommige geruststelling krijgen door middel van een snelle blik op het voor het raken van een bepaalde opname.

3 Opdagen, houden en zwijgen. Dat is de mantra van een professionele caddie, die ernaar streeft om te worden gezien en niet gehoord totdat zijn steun specifiek wordt gevraagd. U moet komen op de golfbaan voorsprong op uw speler, en tijdens de ronde, naar haar bal voordat ze doet.

4 Vertrouwd te maken met uw speler. Leer zijn naam en zorg ervoor dat je weet hoe je het uit te spreken. Verwijzen naar John Smith als Mr Smith, tenzij hij stuurt u anders. Zie dat zijn clubs schoon zijn en dat zijn tas houdt niet meer dan 14 clubs volgens de regels van de golf. Vraag of hij de cursus eerder heeft gespeeld.

5 Hier krijg je een gevoel voor het individu. Als je caddy op een privé-club en ontmoeting verschillende spelers elke dag, observeer je speler voor een gat of twee in plaats van haar onmiddellijk overweldigend met advies. Mensen vaardigheden zijn het belangrijkste instrument in het arsenaal van een caddy's.

Zodra u een gevoel voor de persoonlijkheid van uw speler, zal je leren als ze open staat voor ongevraagde informatie. Bieden af ​​en toe een suggestie, of gooi een grappige opmerking te helpen doorbreken van de spanning van het toernooi. Maar het zekere voor het onzekere. Een stille caddy is minder waarschijnlijk in de problemen dan iemand die te veel praat te krijgen.

6 Stand in de buurt om te helpen, maar wees klaar om weg terug van de speler wanneer hij klaar is om een ​​schot te raken. Niet praten of bewegen nadat de speler richt zich op de bal, en staan ​​niet in zijn lijn van het spel of sight (direct voor of achter hem). Onder de Rules of Golf, is een caddy niet toegestaan ​​om direct achter zijn speler staan ​​tijdens een beroerte.

Reinig club van de speler na elk schot, met behulp van een natte handdoek om het vuil uit de club gezicht en groeven te verwijderen. Vervang de club in dezelfde sleuf elke keer. Klaar met de vochtige doek schoon te maken uit de speler golfbal.

7 Voer de inspanning van je speler moet niet te doen. Nadat ze raakt uit een bunker, klaar met de hark om glad over de plek waar ze speelt en vervang de hark in de bunker. Wanneer uw speler is op de putting green, vragen of ze wil dat de vlaggenstok verwijderd of onderhouden.

Om een ​​vlaggenstok naar behoren neiging, pak de vlag, houd de stok rechtop en staan ​​aan de kant van waaruit je een schaduw niet zal werpen over de kop. Wanneer uw speler slaat de putt, verwijder de vlaggenstok uit de beker en ofwel hou het bij je of leg het uit de green.

8 Let op de vlucht van de golfbal. Als de tijd het toelaat, of je speler verzoeken, lopen voor zijn afslagplaats zodat u kunt zien waar zijn geschoten landen. Als de speler raakt een dolende schot, ga zo snel mogelijk naar de plek waar u het laatst zag. Kijk voor de bal totdat je speler stuurt u anders.

9 Dank uw speler na de ronde. Reinig haar clubs opnieuw en vragen waar haar tas moet worden overgelaten. Bieden aan haar scorecard op juistheid te beoordelen. Het is de verantwoordelijkheid van de speler om een ​​correcte scorekaart ondertekenen, maar een caddy kan een speler boetes op te slaan door te wijzen op een onjuiste score.