Hoe maak je Butt acne te voorkomen

Volgens de "Foundations of Nursing," de gebieden van het lichaam die de huid te raken huid en zijn vaak donker en vaak bezwete, zoals de billen, zijn gevoelig voor acne. Acne op de billen kan irriterend en pijnlijk zijn, maar het is te voorkomen met consistente en juiste huidverzorging. Slechts een paar minuten per dag en een paar items die waarschijnlijk al in uw huis nodig.

Stap 1

Reinig de huid op de billen daags met een antibacterieel reinigingsmiddel, omdat bacteriën die gevoelig is om te groeien in de billen is vaak de oorzaak van acne bij deze locatie, volgens "Handbook of Dermatology: A Practical Manual." Wees er zeker van om alleen uitwendig reinigen, als antibacteriële reinigingsmiddel de endeldarm kan irriteren.

Stap 2

Solliciteer toner op de billen dagelijks met een watje. Volgens "Braun-Falco Dermatology," toners evenwicht pH van de huid en de olie, die moet voorkomen van acne op de billen te verminderen vanwege de neiging tot zijn vettig.

Stap 3

Exfoliëren je billen twee tot drie keer per week met een loofah en body scrub. Volgens de "Cosmetische Dermatologie: Principles and Practice," exfoliatie is noodzakelijk om acne te voorkomen, omdat het verwijdert dode huidcellen die anders de poriën kunnen verstoppen en het creëren van acne.

stap 4

Breng een dun laagje van over-the-counter acne behandeling crème met benzoylperoxide om je billen twee tot drie keer per week. Volgens de "Braun-Falco's Dermatology," acne behandeling crèmes met benzoylperoxide zijn effectief in het voorkomen van acne.

stap 5

Draag loszittende katoenen ondergoed. Volgens "Handbook of Dermatology: A Practical Manual," synthetische kleding en kleding die goed past vallen vocht aan de huid, waardoor bacteriën te bloeien. Loszittende katoenen kleding, daarentegen, is een ademende stof die de opbouw van zweet die acne kunnen veroorzaken afneemt.

Wat je nodig hebt

  • antibacteriële reiniger
  • toner
  • body scrub
  • loofa
  • Behandeling van acne crème
  • katoenen ondergoed