Hoe maak je borsten te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe maak je borsten te behandelen met behulp van Home Remedies


Borsten kan gebeuren om vele redenen. Als een vrouw zwanger is of dat ze heeft haar menstruele cyclus, kan gevoelige borsten en pijn optreden. Dieet, voeding, hormonen, het behoud van water en overgewicht kan ook leiden tot gevoelige borsten. Als een vrouw met borsten de hele tijd, misschien fibro cysten de oorzaak zijn. Wanneer fibro cysten zijn de reden voor tederheid kan er knobbels in de borsten zijn en men moet onmiddellijk een arts te zien. Voor andere, minder ernstige oorzaken van de borsten, er zijn dingen die je kunt doen natuurlijk van huis naar de pijn te verzachten.

instructies

1 Plaats een paar rauwe koolbladeren op de borsten en dek af met een handdoek. Laat het voor ongeveer een uur en de tederheid en pijn van de borsten zal verlichten binnen ten minste drie uur. Dekking van de koolbladeren met een handdoek is optioneel. U mag de kool met alles wat je wilt dekken of ze geen betrekking op alle.

2 Neem een zak met ijs, gemalen ijs is het beste, wikkel de zak met ijs in een handdoek en leg ze op je borsten. Als u niet beschikt over een zak met ijs er wat in een vriezer tas en vergeet niet om het te verpakken met een handdoek. Terwijl het leggen met de zak ijs op uw borsten, probeer dan een comfortabele positie op die manier te vinden en te blijven. Probeer niet te bewegen. Binnen een uur de tederheid en pijn zal worden gegaan.

3 Gebruik gemalen lijnzaad in je eten of drinken. Voeg ongeveer 1 theelepel. van de grond lijnzaad in alles wat je eet of drinkt. Whole lijnzaad is niet verteerbaar is, zodat u het wilt vermalen in een blender of keukenmachine. U kunt de grond lijnzaad toe te voegen aan yoghurt, eiwit shakes, granen of wat je maar wilt. Houd alle gemalen lijnzaad in de vriezer tijdens het wachten om opnieuw te worden gebruikt.

4 Gebruik een verwarmingselement of een verwarmde handdoek en leg ze op uw borsten om de pijn te verlichten. Laat de verwarmde kompres op 15 tot 20 minuten per keer of totdat het is de pijn van de borsten versoepeld.

Hints

  • Vitamine E-olie aan de borsten daags om de pijn te verzachten.
  • Haal meer calcium en selenium in uw dieet.
  • Zoek een beha die comfortabel ondersteunt je borsten. Gaan zonder een beha te vaak kunnen ze te maken malser en pijnlijk.
  • Afvallen als dat nodig is. Overgewicht kan je borsten meer pijn te maken.
  • Drink kruidenthee elke dag. Kruidenthee kan helpen bij het spoelen van uw systeem en kan helpen verminderen borst zwelling en pijn.
  • Gebruik meer sojaproducten in je eten. Soja bevat isoflavonen die borsten kan afnemen.
  • Als u ernstige borsten en pijn ervaart, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Dit kan reden voor paniek, omdat je fibro cysten of borstkanker kunnen hebben.